JETELICEK: hele vylozene aktivnich ceskych gild co tak nejak potkavam, tak ted moc neni, co vim, tak LoK, DL, Reapers a sem tam nejaka plejva.
Kazdopadne te chapu, my jedeme pekne pozvolne, mame zatim jen nim nefru dole a cekame az bude po prazdninach a budeme moct zacit poradne progresovat, protoze vetsina progress party pres leto nehraje. To zpusobuje, ze toho obsahu co mame pred se bou je jeste relativne dost a tim padem zabavnost jen tak neomrzi, cimz navazuju na fionora a souhlasim castecne s nim, ze vetsina lidi od nas hraje par hodin vecer a tak se ten herni cas dost prodluzuje. Navic u nas sou vetsinou magori co chteji mit vsechny classy vyexpeny a je tam dost achievement hunteru jako ja, takze tim se zase herni cas prodlouzi a zabavnost jen tak neomrzi.
Nicmene chapu, ze pro HC progress gildy je novej content otazkou velice kratkyho casu a tim padem pak neni moc co delat. Je to ale vzdycky o povaze tech lidi co to hrajou. Ja osobne pocitam, ze me to bude jeste tak 2 roky bavit, protoze pri frekvenci jak hraju mi bude jeste sakra dlouho dosahnout vseho co sem chtel a im ze sem odkovanej L2, tak me vzdaleny cile lakaji a i kdyz je hratelnost repetetivni, tak me to stale bavi a sem schopnej si najit zabavu v podstate v cekmoliv.
druha vec je, ze sem neskutecne marnej v PvP, takze to je dalsi vec kde se chci rozvijet a zlepsovat, takze pro me dalsi cas stravenej nad hrou kterej mi zajisti zabavnost :-)
a co se tyce flagshipu, tak ty prinasi nejaky gildovni content, ruzny gild eventy s tim, ze jakoby obsadis planetu a pak si tam muzes privolat lod a ta te nejakym zpusobem supporti, ale musim priznat, ze sem se o to zatim nejak moc nezajimal.
mozna sem divnej, ale zatim me hra fakt mega moc bavi