• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: ja to myslel naopak. Ze kdyz koupis offhand zbran tak nemuzes vytahnout hilt a dat ho do MH. Respektive kdyz ho das do zbrane, je z ni automaticky offhand. Armory jo ty se nemeni pokud nejsou adaptive. Ale s armoringem to tak mozna neni. To jsem nezkousel.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: já myslím že to nejde tyhle armory jsou i po vyndání armoringu heavy..
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: jde to? Protoze treba hilt z offhandu do main handu nedas.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SATIEL: mno pokud si vyberes armor co je medium, tak ho na light usera nedas, ale pokud si z nej vyndas armoring a das ho do light armoru, tak by to melo bejt v pohode
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    BARTUC:

JJ tohle chapu a take to pouzivam. Slo mi jen o to, ze kdyz jsem chtel se sorckou medium armor od vendora za token, tak mi to neslo, protoze sorcka pouziva light. Dnes se na to jeste podivam, treba jsem jen slepej.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SATIEL: pokud mas token (treba arkanian) tak si ho vymenis u prislusnyho vendora za danej typ armoru, takze pokud sis to vymenil za heavy, tak uz je to heavy a tim to hasne a pokud tvuj companion heavy nosit nemuze, tak ma smolik... token si u vendora muzes vymenit za jakoukykoliv typ armoru (hvy/med/lajt), ale jakmile to jednou vymenis a uplyne ti doba kdy to muzes vratit, tak uz mas smulu... pokud vyndas nejakej armoring z toho amoru, tak je item automaticky bound a uz ho nemuzes vratit...

ocurat se to nijak neda
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    Nevím, zda byla nějaká změna, ale dal jsem greed na Arkanian armor piece a když jsem ho chtěl vyměnit pro companiona, tak to nešlo.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    token na heavy armor? to je nejaka zmena? ja mel za to, ze padaji tokeny omezene jen na konkretni cast brneni a ne na vahu
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    Nevíte zda se dá nějako obejít to, když v lootu OP dostanu token například pro Heavy armor, ale já můžu používat jen Light? Myslel jsem, že bych to vyměnil a dal companionovi, ale ventor mi to nedovolí vyměnit.

Další věc, co mě pěkně štve je ten weekly cap na medaile. Jak má potom člověk dlouho honit 180 armor.....
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: hele me staci dat si story at vim pribeh a pak FP na ty se asi ted zamerim :) to tak nak casove zvladnu :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: to muze kazdej moula :-D ikdyz pochybuju ze budou k mani dread mastrovsky veci, to bude zase jak oriconian verze dread forged, gze na picu :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: ja si ten vas gear pak v prosinci koupim :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: jn vajpovani na nim progresu neco stoji :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: 300k na treeka bylo moc ? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: upgradoval sem v podstate jen MH a OH hilt a bral zelenky co popadaly... do ty doby nez sem dostal heal compa to byl docela mazec a pak uz to slo krasne :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: jak si resil gear?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak z lvlu 16 na 55 cca 10 hodin velice pohodovyho hrani... to je nadhera :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SWTOR New York Cantina Tour Flash Drive Files - Dulfy
    http://dulfy.net/2014/10/10/swtor-new-york-cantina-tour-flash-drive-files/
    Nové planety vypadají dobře a ten Revan armor taky
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    JAFROST: samozrejme myslim agenta.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    jako donutilo me to do ty hry investovat, maj to proste kluci dobre vykoumany a behem hodiny a pul 15 lvlu :D good, konecne dotahnu imperiala, jen ten gear nesmim zapomenout jednou za cas lehce obmenit a pak si konecne udelam assassina. Snad na to najdu dost casu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam