• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HANOUCH: hh je fakt, ze s mym setupem grafickyho nastaveni neni moc na co se koukat :-D ikdyz mam v podstate vse na high, akorat mam vypnuty vsechny mozny graficky serepeticky a ficurky co by mohly zpomalovat... nicmene nikdy sem nemel sestavu ktera by ve hrach davala max detaily a slusny fps, gze uz sem si na to natolik zvykl, ze mi to prijde prirozeny... jen by me zajimalo, jestli by se mi treba jako dps nejak rapidne zvedla performace, nebo ne
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    BARTUC: hraje se blbe koukas okolo kochas se checkujes textury jestli glitchujou a netankujes :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: hele budes se divit, ale byl to NiM DF a dali sme to :-D pak se nastesti ping srovnal a slo to v pohode :-) ted uz mam na 8man i 15 fps chvilema, gze krasa :-)

jinak ja mam cca 7 let starej komp, ale prachy na upgrade nejsou no... ale tak na 8man to bohate staci, gze pohoda :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: po vánocích něco splácnu
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK: tak to bude asi čas na upgrade
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: tak já mám asi 10 let starý dvou jádro
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: tak já mám asi 10 let starý dvou jádro
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK: no vidíš a mě stačil jednou za tří roky stroj za 15k ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: ne každý má na to si jednou za dva roky pořídit stroj za 50k
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: tak to očividně nebyl nightmare ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    15 fps je pro me zcela plynulá hra :-D kdo nehrál swotr s 3 fps jako by nebyl :-D kazdopadne je to celkem prca s 3 fps tankovat :-D ale tak zvladl sem to i s 3s delayem, tak proc ne tohle :-D si rikam jak bych hral na sestave co by zvladala 60 fps :-D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    JAFROST: tech 15 fps nebo to pozadi :D
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    HANOUCH: Díky, podívám se na to.. ale jsem přesvědčenej, že mám bloom off. Ještě se podívám do nastavení v nVidia Panelu..
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    HANOUCH: nejsem si jistej, jestli by me tohle stvalo :D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SYLVAEN:
    JAFROST:
    Ja prisel vyzkumem na to ze fps dropy dela hlavne zapnutej bloom to ma swtor imho nejaky dojebany na moji sestave mam na ultra 60+ fps v pvp bez bloomu kdyz si zapnu bloom tak mam dropy i pod 15 a pri rozhovorech v questech mi "problikavaly" textury na pozadi.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: mno my sme primarne pve gilda, mame snad 3 ryze pvp hrace jen...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: v CZ málo, něco se sem tam udělá ale je to marnost.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: tak na to asi prdím no:) Sem to chtěl zkusit, klidně i nějaké to pvp...ale premady se hádám ani v jedné guildě nedělají co?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    na brezen / duben planuji upgrade, tak treba do te doby daji i datac k subu a rovnou to budu moci vyzkouset :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mno pokud vim, tak LoK a DL... dalsi gildy sem nevidel ani nepamatuju, nebo je to presne ten pripad co rikas... 90% serveru je v honoru :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam