• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kura ja bych si to i zahral, ale muj starsi pc s tim ma proste problem :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: myslim, ze na jeden mesic si to zaplatim. Pokud to bude stacit k tomu, abych ty datace dostal.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BARTUC: no me asi nedonuti nic to po dvou letech znova rozjet, ale prijde mi skoda ze ty cgi jsou o uroven vejs nez ta hra.. kdyby ty prachy radsi dali na opravu mass pvp na ilumu :) jinak video super kam se hrabou trailery na novy filmy :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Tak urcite ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: ty tomu nerozumis :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: No you are wrong :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    INF1466: twe clovek to musi hrat uz jen kvuli tem trailerum :-D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    STAR WARS: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire – “Sacrifice” Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=Nzq9epS2b1A
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CARB6N: rozhodne, ono jde taky o luxus perly :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LIQUIDFREAK: Jako Total payments: $1,760,863.01 neni vubec spatny vzhledem ke stari her.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dovoluji si upozornit na aktualni super bundle :)

Star Wars Humble Bundle (pay what you want and help charity)
    https://www.humblebundle.com/
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JAFROST: no uz zkousim paypal jen musim pockat na provazani s uctem 24hodin prej
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    co se paypalu týče, tak to je pro mě ideální cesta a funkční téměř všude, tím téměř myslím xbox live, kde mi to prostě nefunguje
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: kouknu na forum až bude čas, banku ale změním tak jako tak
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: ge stoji vseobecne za prd, akorat leasing maji levnej... nicmene pokud ti to nebere ani time card, tak problem bude jinde nez v debetce
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: co jsem se bavil tak s GE mají problémy všichni. A oni mají problémy s kartami od začátku. Ticket ale napíšu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: a zkusil si napsat ticket treba? nejspis je chyba na jejich strane
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Tak jsem si koupil time klíč, žádám ho do webu a napíše to error a pak decline. Tak ho reklamuji koupím jinde jiný a zase to samé. Kartu mi to nebere tak teď zkouším PayPal. Pokud ani to nepůjde tak už nevím
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: od začátku hry tam mám tuhle kartu a měsíčně si to berou, což jestli tě dobře chápu je ta první možnost. Jednorázová platba jsou ty CC které teda nejdou. Ale time karta mi na jiném webu koupit jde, sice teda ještě nepřišla ale koupit šla.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: pokud mas nastavenou periodickou platbu kartou, tak to vetsinou bere do uplny expirace karty... pokud ale chces zaplatit jednorazove, tak kartan esmi mit expiraci kratsi nez 3 mesice... to je dany karetni asociaci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam