• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MALY_BOBIK: Šel TFB a boss: Ciphas, Heirad, and Kel’Sara. Tak při ní jsem včera taky skončil. To že jsem housenku odhealoval sám, jelikož si druhej healer myslel, že je DPS jelikož si neodklikl korektně GF to se dalo, trojici jsme nakonec dali s 2 wipe, jelikož každej věděl co má dělat a přitom nevěděli co je Doom a právě, že se přepíná mezi Bossy (ty se stejně pak healnou). No na nakonec to seknul tank (slušnej a vybanevej v 226+220) na Core, kdy prostě všichni jeli do addů a ne do jádra, s tím, že když neuměj číst tak Operatora nedáme a šel pryč po 10 minutách GF na dalšího tanka jsem s tím taky seknul, jelikož jsem si myslel, něco podobného.

Jako celkově dle mého by neměl do OPSky lézt člověk co neví o co jde, na dulfy jsou super návody a videa celkově u nich strávíš méně, než když ti to chce někdo vysvětlit, ano nikdy to nevíš na 100pro, ale pokud si tohle přečteš tak pak koukáš na to co dělají ostatní...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LAAZI: co jste sli ? nak podle popisu vubec nevim co to je za opsku :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WIRUSS: tohle znam z republiky, uz jsme tam par opsek nedosel. Na impech to je vcelku na pohodu
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WIRUSS: Ja byl vcera se snajprem v ops pres lfg a byli tam nejaci tri glowstick masteri jako boss, ptam se na tactic, prej zabijte nejdriv uprostred pak nalevo, rikam parada, strilim do toho uprostred a najednou je immune.
    Tak strilim do toho nalevo a absorb. Tak nevim kam mam strilet, tak strilim nalevo napravo a najednou ten uprostred uz neni immune, tak strilim do toho uprostred, atd.
    No a pak ten uprostred teda chcipne a ja dostanu nejakou dotku, ze doom cosi a nez najdu, kde mam vlastne ty debuffy a prectu to, tak sem mrtvej.
    Tak po wipu se ptam, jestli by mi nekdo nechtel doplnit ty tactic a prej ze "dont stand in shit".
    Okey.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MALY_BOBIK: I s 216 gearem, můžeš být přítěží, od čtvrtka jsem s Pugem nedokončil jedinou OPSku, většinou jsou naproto mimo, pokud se jich někdo zeptá zda znají taktiku, tak nikdo nic, pokud jim někdo napíše něco do chatu, že dělají blbě, tak to neřešej. Pak většinou se znechucením odejde jeden tank či healer a je to, na...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WIRUSS: tak bavime se o vybave nato abys mohl ty OPS jit a nebyl pritez :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MALY_BOBIK: Za modraky nekoupis setovy gear ;-) Takže, něco nakoupit a pak opsovat, aby jsi mohl opsovat ;o)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ja delam heroicy za modre sutry koupim gear a pak opsky
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    CARB6N: ještě doplním, že je dobrý udělat weekly pvp qst u low lvlu, protože tam stačí udelat 5 her.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LAAZI: prodává se to u pvp vendora, kterej stojí nalevo od toho terminálu co dává daily.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CARB6N: Aha to nevim, tak uz to vim. Takze vlastne muzu chodit operace s tankem a tokeny si posilat na snajpra. Profit! \o/
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LAAZI: Btw. víš o tom, že si můžeš posílat WZ commy mezi postavama? Já jsem včera dodělal 65 a mám víc jak polovinu 208 pvp eqipu. Což mimo jiný taky znamená, že jdou posílat i ty zelený commy na základní pve gear.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    MALY_BOBIK: Vsak, 204 pvp je furt lepsi nez 200 pve a ziskas ho snadneji. Na lepsi pve equip uz pak potrebujes chodit ty storymode operace. Imho.
    Jako toho sina bych v pve hral asi taky jako tanka, jako dpsko dle aktualnich tabulek prej neni moc dobrej a prijde mi ze ma toolkit spis na pvp.
    Zase enge sniper je prej top (3) pve deeps a ta rotace s tema dronama je celkem zajimava.
    Dostat se s 204 pvp equip dpskem do operace je teda ale scifi :p
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LAAZI: na PVE pak potrebujes pve vybavu :) ale SM s boolsterem by melo jit v pohode i s PVP.
    Sin je dobrej taky ho mam jak u REP tak na IMP, tam ho teda hraju spis jako tanka.
    Sniper me nebavil protoze furt jen sedi to me nebavilo ale mozna ma i nejakej mobilnejsi strom
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    MALY_BOBIK: Mam snajpra a assasina voboje v low pvp equipu bez augmentu a s default modama :p
    Ten snajpr je teda v pvp nehratelnej, respektive ve chvili, kdy zakleknu, je na me 6 typku glowstickama a pak uz jenom mackam defenzivni cooldowny.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LAAZI: aha :D ja mel za to ze jsi na Red Eclipse :) tak to ti dam vedet :) kde hrajes vic IMP bo REP ?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    MALY_BOBIK: Jo to na nastence je 3 roky stary mezi tim me presunuli na ToFN, takze ti nic nebrani :p
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LAAZI: bych te nekdy na opsku vzal a ukazal co a jak :) bohuzel ses na jinem serveru mno ;)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    MALY_BOBIK: Tak sme to delali, akorat ten konec sme meli jinej, tam sme to misto taktikou "jde se na sebe a prehealuje se to" jeli taktikou "chcipne se".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam