• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    TORUG
    TORUG --- ---
    ALONSY: jj se sidequestama se vubec nezabyvam.. ale teda usinam uz jenom u loadingu... :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    A "trik" je dělat dost warzón (nebo space misí, ale ty mi absolutně nejdou) a jít jen hlavní příběh, ale to hádám děláte. :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TORUG: :o
    Operative byl z těch 5 co jsem dohrála úplně nejlepší. :D A to jsem ho dohrála před pěti lety. Přemýšlím, že si ho dám kvůli příběhu ještě jednou. :-D
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: no prave delam taky operativa a desne me nebavi... strasne otravnej char.. mam za sebou teprve Alderaan...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: tak ono na to neni moc cas, obehat heroicy s postavama pak FP a to nove s mainem pak OPS resit conquest a pak vsechen matros a credity prekopat na novej gear ...

novej jsem jeste nedodelal ani :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ...
    Vesele si jedu na Legendary status. Mě k tomu puste, vám to odehraju za pár hodin. :-D
    (No, vlastně radši ne... :-))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TORUG: bohuzel, proste tu story musis udelat :) operativa takhle delam uz par let :D
    TORUG
    TORUG --- ---
    nevite jestli je nejaka rychla vochcavka jak udelat chapter 2 kvuli legacy buffu?
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: jojo tuhle typek rozdaval 240 item modifications.. prijemny.. :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: hele je tam asi 5 ops grup, eventy akce a pomoc s craftem. Za mě jsou wokie asi nej guilda co jsem za ty roky potkal
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TORUG: Spíš chat, nebo nátlak na socializaci?:)
    TORUG
    TORUG --- ---
    PELENDUR: Stroke my Wookie za Empire jsou cool.. mam tam ted Assassina, necham si pozvat i Sorc.. kolem 50 - 70 fajnovejch lidi denne..
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    btw budu zase hrát - mám hromadu postav na cca 40-50 lvlu obou stran - jsou nějaké dobré guildy? jo a přešel jsem na ten jediný zalidněný server ;)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    FIONOR: Ok dík za info.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    FIONOR: Jak se snadno dostanu do Story Mode Flashpointů? Přes Qeue mě to vždycky hodí na skupinu a u vchodu do Flashpointů jsem nenašel možnost zvolit si to "solo" Minimálně u těch Flashpointů, který jsou na Fleet. Hledat FP na planetách se mi zatím nechce.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    FIONOR: Jj zalozil jsem novej char a jedu od zacatku :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    normalka jedes story od zacatku do konce.. pokud si boostnes char tak je tam docela velka zmena ve Fallen Empire a myslim, ze nemuzes delat veci predtim..
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Sorry ze jeste otravuju s blbejma dotazama...
    Skoncil jsem na lvlu 50, koupil hut cartel a uz to nikdy nehral... pak vim ze prisel ethernal trone...
    kdyz zalozim novej charakter dokazu postupne projet celej story mode? Zaklad -> hutt -> ethernal trone?
    Nebo co musim udelat pro to abych si story prosel? :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    TRIPLT: na fleete mam 172 a na corruscantu jsem mel 150.. podle me to tam docela zije :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TRIPLT: Vypadá to v pohodě. Jsem na Hothu a 41 lidí.. to je imho dost na takovou planetu. Hlavně plnější eng server určitě nebude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam