• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    FIONOR: ale jo, jednoho bh jsem měl rozehranýho. Nakonec Republika taky není podle hry moc daleko od současný EU :) viz příběh vojáka třeba. Ale mě celkem vycházej ty volby za ls a pokud se nepletu, vždycky to bejvalo tak, že když jsi měl ls/ds v souladu se směřováním frakce či postavy, byl jsi na tom líp. Takže ls sith asi nebude z hlediska efektivity nejlepší volba - nebo se pletu? Za ty roky, co jsem to nehrál, mi hodně z herní mechaniky uteklo.

MALY_BOBIK: Jsi zlý :) A asi dostaneš hromadu CC, protože to vypadá že zakoupením předplatného se zpřístupní všechny expanze. :) Jestli na mě teda darkside EA zas neušili další boudu "když ptáčka lapají".
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: Tak ted uz vim :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TORUG: pokud máš full afekci na darth/light a vyhraje tvoje strana tak to máš naklikat
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: takze je lepcejsi sbirat a otevrit az kdyz je DS/LS na petce? Ono se to nelockne na ten moment kdy to dropne? Tak to jsem asi prisel o dost.. :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TORUG: jop presne ta
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: krabicku myslis tu, kde tida takovej ten token s cxp?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FIONOR: kdyz das lvl 70 tak farmis CXP abys mel vetsi rank (dodelani HC,FP,OPS,Upraising,zabiti elitky/bosse) za dodelani FP,UPR, boss v ops a dodelani ops dostanes krabicku co ti da "600" bodu.
    pokud ji ale kliknes s full dark afekci a vyhraje zrovna i dark tak dostnes vic
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FIONOR: ted to vyhodne je. Pokud mas max Light/dark a vyhrava tvoje strana tak kdyz naklikas ty exp krabicky dostanes vic nez kdybys to klikal normalne
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: to že hraješ za imperium neznamená že si zlý... Vem to tak že se tam narodí hromady lidí a ne všem je režim jakým operuje imperium po chuti a někteří (třeba můj sith assassin) proti tomu bojují zevnitř ;)
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: vsak i na imperiu to pro tebe muze nebyt :-D
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: no ja prave taky.. jen v poslednich dvou expach jsem trochu vymekl.. :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: ja to mel pokazde opacne :)
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    TORUG: Jo já a temná strana, to je truchlý příběh co se táhne ještě do dob KoTOR 1., 2. kdy jsem se rozhod že si zahraju i za temnou stranu a vždy se to nějak podělalo a zas z toho byl bělouš. Prostě to pro mě není. :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: jak jsem uz rikal Torugoj, skoc na nase ts tam mrkni jestli neuvidis Pablo Escobar a skoc za mnou :) Kdyz jsem u kompu tak jsem na TS. Nejsem vzdy na hlavni postave a nemam vsechny v guilde a nekdy sem v diablu takze tohle je asi nejrychlejsi
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: to co ma legecy name narkobaron sem ja :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    Coz neni uplne blbej napad.. by ve finale bylo docela fajn, kdyby slo cinama v pribehu vicemene zmenit frakci... ze Shadow by se stal Assassin atp.. to asi chci.. By me to mozna donutilo zkusit chary za Republiku.. :D
    TORUG
    TORUG --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: Jelikoz to zatim vypada, ze je tady vetsina imperialu, nezbyva nez rict - Come over to the Dark Side! :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    ok tak jsem si do stroke my wookie procpal jeden char - jak se tam jmenujete? že bych si vás hodil do přátel
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: ne nerika. Kdyz si Dark jedi tak si na temne strane, jen neni vsecko nezbytne umucit dite, snist matku a znasilnit otce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam