• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    tak jsem si vybral assassin tanka a dps juggernauta - just for lulz - a koukám na guidy a tam tvrdí že to jsou op classy... Lol - co se to se swotrem stalo? :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    WHITEANGEL: zkus support - jsou docela rychlí...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    vsude 0 prochazel jsem to 3x
    TORUG
    TORUG --- ---
    WHITEANGEL: jsi si jistej, ze neni na nejakym jinym serveru? je potreba prekliknout ze serveru Severni Ameriky na servery Evropy.. mrkni na to jeste jednou..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Hele zapl jsem to po XY letech a z mych 8 full charu nemam ani 1 ma nekdo podobnou zkusenost ?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TORUG: jj je to nesmysl
    TORUG
    TORUG --- ---
    Nastesti se od pvp gearu celkove upousti ve vsech mmo
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ono hlavne proflakat wz a udelat si pvp gear byla otazka trochu delsi chvile a pak si jen prudil lidi ktery ten gear nemeli
    TORUG
    TORUG --- ---
    Jak rika Bobik, kdyz je tam jeste zakomponovanej pvp gear tak jeto uplne padly na hlavu..
    TORUG
    TORUG --- ---
    Jj v kazdym mmo je wpvp o kids na max lvlu drticich lowlvls.. Stale jeste po x letech obcas zapnu wowko a postavy mam na rppvp a pvp serverech.. Je to fakt otrava.. Jeste kdyz tam tyhle decka gankujou..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRIPLT: po zruseni pvp gearu by to asi bylo dobry ale ve finale to bylo jak je psano. Prisel jouda v top pvp gearu a zabijel mensi lvly nebo i stejny. Ta demence ze v top PVE gearu proste cloveka v PVP nesundas byla silena

jinak PVP instance ve svete sou a bejva tam dost lidi co delaji HC
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: jinak ja to delal tak ze sem udelal 50+ a pak tak nejak delal pribeh, ted s tim vsim co mam to jedu normalne a sem stejne preexpenej
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: na to potrebujes dohrat u vsech pribeh :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    jinak já ted strávil z posledních 10 dní 9 v práci takže jsem neměl na nic čas. Ale dneska bych konečně rád zahrál trošku. Pracuju na legendary statusu (3x 50tky) ale co myslíte mám raději se zaměřit ted na jednu postavu a vyšvihnout jí co nejvýš nebo si spíš užít příběh ze základu a pojmout to komplexně? protože zatím jsem si všiml že všechny ty linky se sbíhají do dost epických rozměrů. Třeba Imperial agent i assassin si byli dost blízko....
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TRIPLT: to byla prča jenom první týden po spuštění kdy byli všichni zhruba na stejným levelu - pak už to bylo jenom o tom že děti z obou stran na max levelu chodili zabíjet pro srandu nižší levely protože to bylo strašná prdel...
    TORUG
    TORUG --- ---
    TRIPLT: to mi vubec nechybi cece...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Chm.. tak jsem postupem behem lvlovani zacal pocitovat jeden nedostatek... kde jsou sakra nejaci imperialove ktere muzu zabijet?

Prej neexistuje world pvp? :(
    TORUG
    TORUG --- ---
    no to ja jsem rad, kde jsem! :)
    jsem pro cokoliv, jsem dneska doma, takze urco.. Heroics mam vsechny dostupny i s bonusama krom Hothu a Belsavisu na Assassinovi, ale ty muzu jit treba se Srockou.. :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Btw pokud mě nesemele Diablo a nebude chybět Healer, co tak dát něco pospolu. Třeba menší farmu HC a cxp?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Buď rád kde seš, ještě by si mohl být v cryogenic :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam