• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BOTRYTISINFINITUM

Aneb vše o této hře.
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    TRANCEWARP: prijde mi ze tohle je druhej extrem ale chapu ze pocet hracu s tim dost zahejbe
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    GURBON: uvidime... kdyz je tam par set lidi tak je to rozdil, nez kdyz kazdy mesto chtej tri... prebirani mest moc slozity mit nechceme... uplne na zacatku bylo dost husty a lidi to frustrovalo...
    GURBON
    GURBON --- ---
    TRANCEWARP: to mi mel nekdo rict uz na zacatku :)
    Myslim ze by nevadilo kdyby zabirani mest nebylo az tak moc jednoduchy.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    mno cilem je mit tak 2 mesta na uzivatele... 20 mest + je silenost ktera vyzaduje fulltime pracovni vytizeni... to se pak na osrych serverech dit nebude
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    ja jsem trubka, na tuhle ikonu primo ve hre jsem nikdy nekliknul :))
    BLEELXR
    BLEELXR --- ---
    LOBIN:mas to primo ve hre pod napovedou
    BOTRYTIS
    BOTRYTIS --- ---
    WICKPICK: A my tě zveme do našeho Klanu...
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    Nasli jste nekde co znamenaji ikonky na utok? Forum mlci...
    Experimentalne jsem objevil move, utok, retreat a zabirani mest ;) ale zbytek nevim k cemu je
    GURBON
    GURBON --- ---
    DAVESADE: ja uz to s tema 20+ vzdal :/
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak jsem zabral 3 další města a je to fakt na hlavu všechno stavět od začátku - a když bych to měl dělat s pouhými třemi sloty, tak bych se zbláznil. Jakože určitě není cílem hry ručně managovat desítky měst, ale i se čtyřmi mám doopravdy problém.

Takže bych to chtělo udělat nějakej pattern. Vybrat frontu, co si nadefinuji a pak jen sypat konvojem suroviny na rozjezd. Takhle je to útrapné.

Ale zase starat se o jedno město a pár armád je prima.
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    vcera jsem zacal :-) mam ID wepecko, zvu vas do sveho rosenkrucianskeho klanu. Tajemstvi gralu musi pretrvat!
    BLEELXR
    BLEELXR --- ---
    DAVESADE: stim zdravim to blbne.kdyz to pak obsadis tak mas hlavni budovu normalne na pulce a musis opravit nebo rovnou udelat 2 uroven..to vyjde lip
    zabrani mesta na urovni 1 trva 3 hodky
    GURBON
    GURBON --- ---
    DAVESADE: 2 hodiny sou celkem normalka, proc se doplnilo zdravi ale nevim
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Zaútočil jsem na město, snížil zdraví na polovinu, poslal tam armádu. Najednou mi píše, že město má plné zdraví (tak rychlá ta regenerace být nemůže) a že je mnou okupováno a že okupace skončí za 2 hodiny. Dělám něco blbě? 2 hodiny jsou nějak moc se mi zdá.
    BOTRYTIS
    BOTRYTIS --- ---
    nevyplatí se mít hodně měst dokud nemáte dostatečný přísun komodit. ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    BLEELXR: no taky sem koukal ze sem to tezce prepisk :)
    BLEELXR
    BLEELXR --- ---
    GURBON: mit hodne mest je ale peknej zader na udrzbu a hlavne ti to je uplne k nicemu nebo spis ke skode,protoze se ti tim snizuje doba obsazeni mest :))
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Ach tak!
    GURBON
    GURBON --- ---
    DAVESADE: neplest klany a ali
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak jsem nyksium alianci ;).
    GURBON
    GURBON --- ---
    DAVESADE: tj ale ja sem hned vedle Prahy, kdybych byl na nejakym konci sveta tak jich muzu mit i 50+
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam