• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BOTRYTISINFINITUM
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Spuštění hry | INFINITUM | Pravá strategie. Skutečná zábava. Zdarma.
    http://infinitum.cz/novinky/spusteni-hry.html
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    TRANCEWARP: tak ja netvrdim ze by to byla brnkacka. Jen si myslim ze z herniho hlediska by to bylo urcite zajimave. A nemuselo by to byt nutne reseno stejne jako jednotky armad, mohlo byt byt naznaceno nejakym abstraktnejsim zpusobem...to je na vas, vy jste vyvojari :-)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    WICKPICK: konvoje na mape sou trochu hell z vyvojovyho hlediska... a hodne by to zneprehlednilo, znepruchodnilo a jinak vykurvilo mapu...
    vem si, ze by tam furt litaly nejaky konvoje, ktery by neslo obejit, bylo by to nepruchodny...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    WICKPICK: O tom jsme uvazovali. Jenze to s sebou prinasi X ruznych problemu, takze jsme to zjednodusili.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    WICKPICK: bude vsechno ve verzi 0.7, trochu si pockas, ale urcite to bude...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Něco na tom je, to máš pravdu. Na druhou stranu by to mohlo stávající systém hry roztříštit.
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    DAVESADE: to vyplyva z logiky veci. udelam si tri-ctyri mesta jako strediska masove produkce surovin a to si necham posilat do Centra, ktere bude specializovano na vysoky prurustek obyvatelstva a produkci armady. nebudu muset duplicitne stavet drahe specializovane budovy.
    Tkhle koneckoncu funguji vsechna mesta i v realite....

proto si myslim ze je IMHo i chyba ze konvoje nejsou pritomne na mape stejne jako armady a neni mozne je napadnout vojensky jako jeden z prvku taktickeho boje...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    WICKPICK: Vůbec nejvíc mi chybí přednastavená fronta, jakýsi pattern. Že bych si uložil třeba tři různé (či více) přednastavených front a pak poslal konvoj.

Je fakt, že pokud bude mít člověk 2 města, tak to není třeba.
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    ja to hraju v praci :-)
    V tomhle stadiu vyvoje mi chybej nejvic tri veci:

zmena priority ve stavebni fronte!
    burza surovin
    zadavani automatickych pravidelnych konvoju
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    WICKPICK: Noo, ale víšjak ;).
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    vidis, ja sem treba odjel na dovolenou a ted to nehraju, jelikoz furt resim bugy, takze fakt nemam cas to jeste parit :DDD
    a navic vysel deus ex 3 :DD
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    se divim ze neni NYX aliance :)
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    DAVESADE: Nas prece znas :-)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Jestli nevadí, že tam nechám smrdět města, tak bych se k tomu vrátil. Hra samotná se mi líbí, ale obsah pro single je pro mne obzvlášť důležitá položka.

Ono nejde jenom o čas jako takový, ale spíš o lidi - s neznámejma se mi blbě hraje. Ale je fakt, že obecný problém synchronizovat kamarády v realtime online hře je oříšek.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    DAVESADE: o tom vime... ted je verze 0.5., v 0.6. dodelame jeste vsechnny veci pro aktualni hrani a pak se tak na mesic az dva odmlcime a vyrobime verzi 0.7. ta bude obsahovat hodne obsahu pro single player... abys mohl utocit na kempy barbaru, zabirat farmy a delat questy...

na nula sedmicku bude urcite uplne novej svet(y) a pred tim bude launch party... takze jestli to nesithas, muzes pockat do ty doby...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Já to asi přestanu hrát. Ne proto, že by hra byla špatná nebo nudná, ale protože bez útoků na ostatní to zdá se nemá moc smysl. A to vyžaduje souhru hráčů, což není asi moc pro mne.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    cim vic lidi tim vic penez
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    jj, mrkni do panelu ekonomika...
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    porad mi nedochazi, cim muzu zvysit denni prijem kreditu. je to zavisle na poctu obyvatel?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    ona prijde vetsi zmena vsech pravidel souboju, ale o tom potom ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam