• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SPAULDING: Předně - outlety, outlety a zase outlety...
    Jinak toho pod tisícovku moc neseženeš - určitou výjimkou je Tchibo (TCM), od kterého mám několik formálních i volnočasových košil, přičemž skutečnost, že TCM 100% bavlněná košile dosahuje stejného pohodlí jako třeba směsová Marks and Spencer, při cca poloviční standardní ceně, je výmluvná sama o sobě..
    V Praze se nabízí třeba Fashion Otlet Arena Štěrboholy (Blažek, Pietro Filipi) nebo na Novodvorské outlet NEXT..

Co se Tesca týče, tak jednak F&F má občas docela pěkné, atypické věci, pokud se člověk smíří s tím, že je to buď syntetika (volnočasovky) nebo u formálních košil nepříliš trvanlivé a tuhé plátno vytvarované do ne zrovna padnoucího střihu...
    Druhak třeba v Plzni má Tesco na Americké celé patro, s outletem - a tam jsem onehdy odlovil (spíš volnočasovou, byť kostičkový vzor je velmi nevýrazný až neviditelný) košili značky SevenSeas. Materiál je velmi příjemný, cena byla tuším 399 CZK (dánský výrobce je prodává v přepočtu za cca 1300-1500)
    V Praze je zase celkem pěkný výběr F&F v Edenu.

A jak už napsal FIONOR: "V zásadě se dá i v Tescu elegantně (a neformálně) obléct za cca 2000"

Další možností je vyrazit do SAPY a důkladně to tam prolézt. Sám už si nepamatuji, kde to přesně je, ale je tam krámek se špičkovým oblekovým zbožím ( skleněná kukaň uprostřed stánkové haly, uvnitř figuríny a police s fakt moc krásnými věcmi), případně by tam někde měl prý být i prodejní sklad, ze kterého se jinak zásobují "běžné" butiky...

Mno a nakonec - pokud máš dostatek vytrvalosti a hledáš spíš jen tak něco na běžný provoz: Sekáče... Svlášť pokud disponuješ nějakou atypickou postavou, tak toho seženeš hodně... Úplně nejlepší je velikost S - tolik špičkových košilí NEXT, M&S, CK a dalších, v prvotřídním stavu (podle netknutého stavu manžet možná i "nepřiznaně" nové), které za normálu stojí výrazně přes tisícovku a já jsem je porůznu viděl za 80-120 CZK...
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    A něco pro obyčejné smrtelníky (jsem student)? :D
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Kdyz gentlemen, tak rozhodne cokoliv na Jermyn Street.

Jermyn Street - bespoke tailoring and luxury items
    http://www.jermynstreet.net/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    davejte davejte..:)..Ja jezdim poslednich par let nakupovat primarne do nemecka do metzingenu kde je outlet versaceho..gabbany..a hlavne huga bosse...od ktereho mam asi tak 80% veskerejch veci...je to tam tak 5x levnejsi nez tady na parizske..takze doporucuju :)
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Co se dát nějaký tipy na obchody? :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Jsem na tom úplně stejně... ;)

Respektive takto chodím oděn nejčastěji (tedy..košile samozřejmě střídám, přestože tato je má nejoblíbenější):
    Soukromá dramata - Obchod s drogami za vězeňskými zdmi… - Autor: PrimaTV, Video na Stream.cz (ID: 595062)
    http://prima.stream.cz/soukroma-dramata/595062-soukroma-dramata-obchod-s-drogami-za-vezenskymi-zdmi
    Čas 21:41
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Já třeba pořád zůstávám u jednoho. Prostě jde o to, co máš pod košilí :) Nátělníky nenosím a mám příliš světlou kůži. Opálený týpek jako ten na obrázku si to v takovém denim stylu může dovolit.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KOUDY: Mno nevím, po teoretické úvaze i praktickém odzkoušení si nejsem jist, jestli 3 knoflíčky už nejsou trochu moc... :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    Já to většinou dělám tak, že si košile nechávám jen upravit (délku, šířku v pase). Ale když moje švadlena neměla čas, byl jsem spokojený u http://www.studiopokorny.com, určitě by uměli i ušít, co si řekneš.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MAGUMI: Ano, mám asi 8 kousků tohoto typu košil...
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    Chodí tady někdo pravidelně bez saka a bez kravaty, s košilí přes kalhoty?

Jinak já mám rád košile Massimo Dutti, mají prima střih na můj typ postavy (125 přes hrudník, 80 v pase), ale mám pocit, že stejně je nejlepší nechat si košili vždycky upravit na míru.
    CIP
    CIP --- ---
    UMIAKI: Dunhill
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    KOUDY: !!! Velmi dobrý počin, toto.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    DEMONOFANARCHY: Zkoušel jsi košile, co maj manžetový knoflíky? Ač jsem taky dlouhorukej, tak v tomhle provedení od nich nemám problém.
    AGOG
    AGOG --- ---
    Hmm to je skoda. Ale mám dojem, že reklamovat by měly jít. Ale jestli to je kvuli tomu všemu okolo to dostat zpět do UK tak to chápu.
    AGOG
    AGOG --- ---
    DEMONOFANARCHY: Aha, takže 185+?
    AGOG
    AGOG --- ---
    UMIAKI: Košile TM Lewin. Už si jiné nekupuju. Být manager tak si koupím asi jiné, ale mám to na volný čas a tak mají pro mě zajímavé barevné kombinace. A pěkný střih a kvalitu za rozumný pro muže ze sociální třídy jako jsem já, který se chce slušně obléci :-) Pro mě je zajímavá hlavně John Francomb řada.
    Search Results | T.M.Lewin
    Search Results | T.M.Lewin
    http://www.tmlewin.co.uk/MensAllShirts/MensAllShirts,en_GB,sc.html
    DSF
    DSF --- ---
    jo tak tenhle styl nikdy neuskodi samozrejme dis se to neprezene
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam