• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FIONOR: občas kolem toho chodím a zvenku to nevypadá špatně. Zda je to snobské? Můžu tam zkusit zajít a dát si čaj případně nějaké nealko (alkohol moc nemusim jelikož mi nechutná) a uvidíme jak se na mě budou tvářit :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    FIONOR: pouze letmou pracovní... na jednu stranu tam fakt dbají na úroveň a kvalitu oproti jiným rádoby 'na úrovni' barům, druhá strana je, že spíš než gentleman je to ultra snobskej podnik. ale asi záleží na úhlu pohledu. přecejen mezi těmahle dvěma možnostma je velice tenká hranice :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    _ALBETH_: Super, hlavně ten černoch (druhá od konce).
    _ALBETH_
    _ALBETH_ --- ---

_ALBETH_
    _ALBETH_ --- ---

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HAAALA: nemůžu si pomoci, ale to sametové sako mi připomíná uniformu portýra...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PASTEL: No jo... vis co... kdyz si beres dceru dvou profesoru z Cambridge a oddava Te arcibiskup z Canterbury, tak to halt musi nejak vypadat...
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    GOBERS: já musím pochválit, ten tvůj svatební pár, a prostý "Like" k tomu nestačí. Je to absolutní nádhera, v dnešní době všude sleduju svatební perverze typu polonahá nevěsta ( rozuměj holá ramena), a k tomu ženich, co vypadá jak podomní obchodník s vysavači. Tahle fotka mi opravdu zlepšila náladu. Dlouho jsem takovou krásu neviděla.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    HAAALA: třeba křivdím, ale toto je pro mě prototyp snoba případně člověka, kterému bych nevěřil ani dobrej den :)
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    GOBERS: Saville Row a blízké okolí, někde tam asi šili...
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    LUBANCZ: to bych řešil tedy přez jejich web a nechal si to dovézt. Už jsem takhle řešil od nich jednu bundu, takže to doručej hned. Měl jsem ale výhodu, že jsem si ji předtim zkoušel v zahraničí.
    Maj jen jednu blbost u placení, že chtějí znát měsíc a rok vystavení karty, kterou platíš. Ne jen ukončení platnosti
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    HAAALA: ...Ano, pane ministře a dokonalých obleků hlavních protagonistů...

No žejo!! Ti jsou fakt výborní. :)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    poradte kde v CZ koupit tenhle pasek :/
    v parizsky ani na ruzyni nemaj :/
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    VDFLAT: většinou volím délku tak, aby byla vidět půlka manžety, protože nemám zpravidla připaženo, dva centimetry při připažení se mi jeví jako dobrý kritérium. Hlavní je, aby rukáv saka nikdy nepřečníval manžety košile - když pak člověk vidí ministry vlády, kteří jsou takhle nedbale oblečení (a to prosím pěkně NEMÁME úřednickou vládu), napadá mě, jak asi vedou svoje resorty, když takhle kašlou na reprezentaci vlastní osoby...

á propos, zaseknul jsem se v posledních dnech na sledování Ano, pane ministře a dokonalých obleků hlavních protagonistů... office fetish jak sviň.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    VDFLAT: Trochu krátké ne...? To při pokrčení (kdy by AFAIK právě měly manžety o 1-2 cm vyčuhovat) vylézají komplet ne...?
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Ad délka rukávů saka. Jaká je podle vás ideální? Já si je nechávám zkracovat tak, aby mi při připažení koukaly cca 2 cm manžety. Existuje nějaký zlatý pravidlo? Díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam