• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Dáte mi někdo tip na osvědčeného krejčího v Praze, který by mi upravil oblek? (pokud za to nebude chtít nějakou šílenou částku, budu jen rád:))
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    AUDIAC: V army shopech se prodávají vlněné pea coaty okolo 1500, ale nevím jaká je kvalita... za zkoušku to myslím stojí.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    poradíte mi někdo, kde po Praze sehnat nějakej tříčtvrteční pea coat nebo něco podobnýho dvouřadýho?

aby to nebyla samá syntetika, ale zase abych nemusel prodat ledvinu? potřeboval bych se vejít tak do 7 tis., ale zatím jsem narazil buďto na žmolkující syntetiku v H&M nebo Zara a nebo potom krásný vlna/kašmír ve Van Graaf, ale tak za desítku... Existuje tu vůbec něco mezi?
    FORREST
    FORREST --- ---
    SPAULDING: Ochrana funkce pred zimou a destem asi mensi nez u klasicke cepice, ale ja treba poznam, kdyz vylezu ven bez klobouku nebo s nim.
    Pomuze to taky trochu a lip to vypada. :-)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    DEMONOFANARCHY: Mno já jdu spíš do ležérna, takže modré džíny, černý kabát, šedomodrá šála a kulichoidní černá čepice s červeným potiskem...

Jinak "ruskej styl" mám ve skříni též (ale tedy je to umělá kožešina) ale to už je spíš do velkých mrazů, jsou fakt hřejivé...
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    SPAULDING: já si raději nechám umrznout uši :)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    DEMONOFANARCHY: Proč by se nehodil kulich? Když to doladíš dobře se šálou a nebude to žádná barevná kráva s nápisy, tak proč ne...
    Třeba tahle

nebo se mi líbí i ty oversized.

Uznávám, že to nemusí být úplně přísně elegantní (nebo co...) ale když je venku -10° a míň, tak je mi to vcelku u p...:) Taky záleží jaký máš kabát.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Moc nechápu tyhle pokrývky hlavy. Proti zimě a dešti neochrání. Připadají mi spíše jako "kšiltovky". Proti slunci.. Jestli se pletu, opravte mne.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    DEMONOFANARCHY: je to něco jako toto: http://www.google.cz/imgres?q=Tweed+Flat+Cap&hl=cs&sa=G&gbv=2&tbm=isch&tbnid=FoPr33p5YMPm5M:&imgrefurl=http://www.phixclothing.com/mens-tweed-flat-with-peak-p-4579_7_14.html&docid=DAuO7hPZRwnXNM&itg=1&imgurl=http://www.phixclothing.com/images/greybakerboyhat_l.jpg&w=330&h=450&ei=ldHgTtiJFsfDtAbt7OzQCA&zoom=1&iact=hc&vpx=237&vpy=255&dur=92&hovh=262&hovw=192&tx=118&ty=140&sig=112108126342502489483&page=8&tbnh=130&tbnw=115&start=113&ndsp=18&ved=1t:429,r:1,s:113&biw=990&bih=637

jen ta má nemá ty různé přehyby. Všechno čístě přechází. Když seženu obrázek tak pošlu. V Praze jsem potkal jen jednoho člověka, který ji má a každý kdo ji viděl, tak jineuvěřitelně závidí :)
    Kupoval jsem ji v Lívrpůlu v fashion urban store nebo tak nějak. Maj tam perfektní věci.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Pokud se poštěstí příští rok větší zima, tak mě teď napadlo, že by šlo zkusit nějaký šátek a cilindr. Něco jako žebrák :) Když se vyberou zajímavé materiály a barvy, mohlo by to být stylový
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    DEMONOFANARCHY: proč by se nehodila normal čepice? Já nosim celoročně jednu a není v tom problém :) Mám takovou anglickou "žokejku" a ta jde ke všemu
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    fikni rukávy ;) ale vesty obecně jsou málokde...
    JONY
    JONY --- ---
    LUBANCZ: tam nemají vestu :)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    JONY: To bude asi dost raritní... Co na Fleru...?
    JONY
    JONY --- ---
    Sháním cca takhle zelenou vestu, nějaký tip kde se podívat?

JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    VDFLAT: Nosím i k džínům, vypadá imho dobře.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    VDFLAT: Košile zapínaná na manžetové knoflíčky není z hlediska etikety žádný zvláštní nebo mimořádný druh košile. Takže v kterékoliv situaci je v pořádku nosit košili, tam je i v pořádku nosit manžetové knoflíčky (ať už kovové, nebo pletené uzlíky). Každopádně pokud nemají být součástí "umělecké výpovědi" jako v případě UMIAKIho, tak bych vždy volil nějaké nenápadné a decentní.

Samozřejmě se bavíme o košilích s překládanou (francouzskou) manžtou. Košile s jednoducho manžetou na knoflíčky jsou velmi formální a patří do smokingu nebo fraku.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    VDFLAT: minulé léto jsem nosil košili s manžetovými knoflíčky (víc rozepnutou), k tomu kraťasy a u kapsy řetěz s hodinkama. Také jako takové nějaké ozvláštnění dne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam