• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MISMAS: mezi luxusem a hnusem je přímo průnik množin
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MADIETTA: Tak to je hnus, velebnosti...
    jaká je hranice mezi přemrštěným luxusem a hnusem tenká....:D

Jaké nosím hodinky? Obyčejné náramkové ručičkové hodinky s malým ciferníkem, které mě stály tak 1 milipromili ceny těchto krásných luxusních hodinek:D Lidi se mi za ně posmívají, ale já je mám rád:D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VIDEO: Nejdražší české hodinky Imperátor stojí téměř dva miliony korun - iDNES.cz
    http://xman.idnes.cz/nejdrazsi-ceske-hodinky-imperator-ludka-seryna-stoji-temer-dva-miliony-korun-1xo-/xman-styl.aspx?c=A120608_105547_xman-styl_fro

A jaké hodinky nosí zdejší gentlemani? :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    FIONOR: Tak ono není na škodu, že se ta móda pořád nějak mění....dřív se každý posmíval lidem, co čekaj vodu...a dneska jsi s krátkými kalhotami největší hvězda...a zase se vymyslí něco nového...jako why not...

ale tenhle týpek mi nepříjde vůbec zavrženihodný (až na ty brýle), protože evidentně jde "jen tak ven" a nepotřebuje být vůbec oblečený o nic víc slušně...:)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MISMAS: to rozhodně, a tu atypičnost podtrhují, začínám to chápat :-D (ale furt se mi to nelíbí)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    PASTEL: třeba mají atypickou postavu!:D
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MISON: To bude ted asi nějaký nový módní trend, nosit oblečení, které vůbec nesedí velikostí/střihem, všichni ty kluci na mě působí, jak kdyby měli to oblečení na rychlo pujčený
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    hrozny..:)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MISON: Jo, mně se to taky dost líbí..až tedy na ty strašidelné brýle, které mu dělají veverčí obličej...:)
    MISON
    MISON --- ---
    ZEWL: to jsou Persol aka Steve McQueen ?
    MISON
    MISON --- ---
    Mozna to neni nic kdovijak originalniho, ale tenhle styl se mi libi ! palec nahoru !

MISMAS
    MISMAS --- ---
    FEMUR: Tak přece to nevyhraje za A) někdo kdo by neudělal reklamu a za B) nějaký "škaredý" člověk...:D
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    a fotoreportaz z nakupu u Gantu pro dva smouly.

aka

kill it, kill it with fire before it lays eggs.

A Czech Fashionisto's Diary: Nejstylovější vysokoškolák - Soutěž CZOF a Gantu
    http://www.czechfashionisto.com/2012/05/nejstylovejsi-vysokoskolak-soutez-czof.html
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    BOBASH: jako je pravda, že některé jeho modely jsou fakt tragedie a někdy se ani moc netrefí do velikostí (viz dříve postnuté foto)...ale nemůže se mu upřít, že je prostě "nepřehlédnutelný" :D
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CADDY: Mě právě v obličeji připadá jako úchyl... a když se k tomu obleče do kraťasů a tílka a nechá se v tom fotit, tak výslednej dojem jen podpoří...
    CADDY
    CADDY --- ---
    FEMUR: taky jsem prave celkem na posledni chvili potlacil davici reflex :) A to jsem si predti rikal, ze v obliceji tn klucina vypada celkem normalne a tohle je beztak recese....no, asi neni
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    boze jeho! monstrum je autor toho blogu!! a ty fotky! bozemuj moje oci moje oci!
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CADDY: proc mampocit ze koukam na monstrum Dr. Frankensteina?
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    CADDY: Celý jeho blogísek je docela zábava

A Czech Fashionisto's Diary
    http://www.czechfashionisto.com/
    CADDY
    CADDY --- ---
    nejlepsi je tenhle :) Jsem napred myslel, ze jde babicka na nakup :))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam