• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: To se musis zeptat jeho ne?..Me jen zajimalo s cim ji skombinovat..stejne jako treba cervenou apod..:)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Tak jestli to říká Donald Trump, tak to bude určitě pravda. A nosí se jako symbol úspěchu předtím než zbankrotuješ, nebo až potom? :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ona se zlata kravata dost pouziva jako symbol uspechu..nekde sem to cetl od donalda trumpa..v kombinaci s cernou kosili vetsinou.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Zlatou kravatu bych skombinoval s odpadkovým košem.
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    KOUDY: zlatou fakt leda tak k cerne, jinak nenosit.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    zejmena ke kolotoci.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: Pokud Tě zajímá můj osobná názor...tak kombinace černé a zlaté musí být perfektní!:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    nemate nekdo nekde clanek o kombinaci kravat a kosil?..zajima mne s cim zkombinovat zlatou kravatu treba..s jakou barvou kosile (nechci bilou a nejsem si jistej cernou)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja mam jedny s kovovym tahem a druhy s hnedym kozenym tahem...na business a na volnej cas.
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    MISMAS: ja nevim jak vy, ale ja jsem v praci kazdy den, takze mi to neprijde jako extremni situace :) Troufam si tvrdit, ze cervene ponozky sejmou v kazde druhe firme,..
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    ZEWL: Tak pokud nějak diktovaný styl oblékaní, tak se nedivím, ale tu se asi nebavíme o extrémních situacích, jako je extraformal a firemní oblíkání...
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    MISMAS:
    KANAREK1:
    ZEWL: Diky, tak jsem rad, ze nejsem s timhle nazorem sam. :-)
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    DUNAR_: asi tak- jako stylovy doplnek ano, ale vzit si je do prace, tak me vyhodi.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Hodinky mam obyčejný kapesní

DUNAR_: barevný ponožky určitě nos pokud se ti to líbí. sám je nosím. Ale chce to taky přemýšlet, kam je nosím.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MADIETTA: Seiko 5 ;)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    MADIETTA: Na dulezity schuzky beru panerai radiomir black seal a kdyz je schuzka vic neformalni tak decentni calvin klein.. jinak moc hodinky nenosim :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    DUNAR_: Hele...záleží na tom, jak moc velký hnidopich jsi a nebo jak hodně bereš formal módu...

Je jasné, že na megavelkou slávu, kde půjdeš v fraku a s bílými rukavičkami...si nevezmeš barevné ponožky...

nicméně, pokud jsi mladý člověk a máš rád i trošku jinou módu, než jsou ty poučky, že se kapesníček nesmí nosit ve stejném stylu jako kravata nebo motýl...tak proč ne?

Já nosím barevné ponožky k obleku rád, na plese jsem měl červené a na zkoušce modré...a lidem se to líbilo:)

Já si myslím, že v první řadě jde o to, jak se Ti to líbí...a teprv v druhé...jestli je to podle pravidel...

nemůže se celý život žít podle pravidel, ne?:D
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    CADDY: A co od Storm?
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    Ne, tak vážně. Co si myslíte o výrazně barevných ponožkách k tmavému obleku? Je to mimo, nebo to je tolerovatelné?
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    Koudy: no vida, dobrej klub, třeba se konečně dozvím, kam nechodit v teplákách. :-D
    CADDY
    CADDY --- ---
    ja to mam s hodinkami tezsi, protoze hezkych a dustojnch hodinek, co ukazuji digitalni cas, zase moc neni :) Ale vzhledem k tomu, ze je furt pro me dulezitejsi funkce ukazovani hodin, nez machr index, drzim se displaye jak ves kosile :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam