• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KALIBAN:
    FEMUR: Tuto otázku letos řeším taky, takže další rady se určitě budou hodit.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ja muzu doporucit kabat od Jacka Spade. spickova kvalita, uzitna hodnota vzhledem k vyndavaci vlozce/ ale takovy ty hnus na zip jako sporotovni, a nosit se to da ted, na jare i v mrazech..
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Hele blizi se zima.. podzim.. a sracky... a ja tak dumam nad nejakym rozumnym kabatem / kabatkem (ehm) kterej by me udrzel v teple pres tyhle teplejsi dny a potom nad necim, co me udrzi v teple az bude fakt kosa...
    driv jsem mel kabat od Martina z Respectu kterej mi naprosto vyhovoval, otazka je, jestli se neda podivat i nekam jinam. Nemate typ?
    priznam se, ze to pro me neni moc priorita, kdyz na to prijde, do prace muzu chodit v bunde pres kosili a svetr, takze by to nemelo stat nejakou velkou raketu.
    PHULE
    PHULE --- ---
    BEEBLEBROX: jj, koukal jsem ze tam maji i teplejsi materialy ktere se daji nosit na podzim/ne prilis velkou zimu.....a cenove to taky nebude nejaka silenost....
    PHULE
    PHULE --- ---
    FEMUR: tak jednou za mesic, tyden az dva v kuse od rana az do noci , mam ho pulrok, stale vse stejne jako kdyz byl novy...
    A je to tak napul sezeni na jednani, napul kecani mimo ci akce venku s kolegy...

BEEBLEBROX: danke za recenzi....ja tam taky lehce pokukoval a premyslel ze si tam zkusim nechat usit nejaky simple blazer na behani po meste....na zkousku:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    PHULE: hele a jak casto ho nosis respektive mas sedave zamestnani zajimalo by me pevnost v kolenou a tak. nebo to mas jen na vyhczaky a zvlastni prilezitosti?

ja si nechaval sit tri obleky v zahranici, super latky, levna prace, a nosil je denne s tim ze jsme nepozoroval zadnou zmenu vlastnsti v tahu ani nicem jinem..:) mile prekvapeni.
    PHULE
    PHULE --- ---
    FEMUR: jj, lesk....proste o trochu vetsi nez klasika (ale skutecne o trochu), jde spise o odrazivost z ruznych uhlu (nekde vevnitr to zas az tak nepoznas, na slunci je to znatelnejsi).....ale je to o tom mit tu latku v ruce, ja stravil vybiranim vhodne latky asi 3 hodiny (jel jsem z toho co meli na sklade, vybirani podle katalogu mi v pripade obleku prijde hodne nevhodne, je rozdil mit celou roli a sledovat jak se to chova)....

Vim ze ze stejne latky pobiha v CR jeste jeden oblek...ale vic uz ne:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    PHULE: shiny? bojim se zeptat ale mas tim na mysli lesk? pac 160 s hedvabim - to hedvabi pusobi odleskama ne? jako primes.

:D
    PHULE
    PHULE --- ---
    jinak kdyby chtel nekdo hodne blbnout: http://www.zacharias-lawart.cz/index.php
    ale 20k+ za boty uz i me prijde narez:D

tohle uz je trochu dostupnejsi, mam pasek:)
    Galerie luxusních kožených opasků a doplňků
    http://www.sima-prague.com/cs/kozene-opasky-a-doplnky.html
    PHULE
    PHULE --- ---
    FEMUR: celkova prezentace, reference, vyber latek (Springer nema spatne italske, dobre anglicke) ale Zegna a Dormeuil jsou proste pojem....
    Byl jsem se podivat v obou, nakonec si domluvil schuzku jen s Andrejem...

Pro porovnani jsem si sel pokecat v Londyne na Savile, mrknout na latky atd....a oblek ktery mi dokonale vyhovuje od Andreje (jsem uchyl na shiny, tz mam 160g s primesi hedvabi:D) ze stejne latky by me tam stal okolo 1500-2000 liber:) a zpracovani by se asi uz nijak nelisilo:))

Jinak dneska jsem konecne prubnul Le Premier a samozrejme odesel s botama:DD Loeke Aldwych, sice jsem vybiral asi hodinu neb mam divnou nohu a nesedi vse (tz jsem projel tak 30 ruznych paru ale totalni spokojenost:)))
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    PHULE: a muzu se zeptat proc nakonec andrej dostal prednost?
    PHULE
    PHULE --- ---
    FEMUR: to byla druha moznost:) reference od lidi co si tam nechaji sit mam taky dobre, nakonec to vyhral ten Andrej....
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    PHULE: interesantni, nekdo zkusnost s http://www.studiospringer.cz/ ?
    PHULE
    PHULE --- ---
    JAKE_UP: podle me asi jeden ze tri nejlepsich krejcich v CR, rozhodne jsem totalne spokojeny a kolegove ze zbytku Evropy neustale resi odkud ten oblek mam:DD

Obleky na míru - Krejčovství Andrej
    http://www.krejcovstviandrej.cz/
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MADIETTA: Tam se už delší dobu chystám, takže díky za referenci.
    PHULE: Od Andreho?
    PHULE
    PHULE --- ---
    JAKE_UP: ja uz mam dva od Andreho a totalni spokojenost, jak s pristupem, celym procesem, latkou, vydrzi a sluzbou....cenove to taky neni nikterak hrozne (oproti tomu nechat si to sit v Londyne), nejakych 20-30k....

jinak kosile Andrej a Le Premier, jine obleceni u me vyhrava Londyn a Pariz , kdyz nemam cas tak preziju Van Graaf na vaclavaku, sice preplatis oproti danym lokalitam ale ten vyber se uz jakz takz da....
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAKE_UP: před měsícem jsme vybrali manželovi oblek u T.M. Lewina, naprostá spokojenost jak s oblekem, tak se službou - nesmírně znalá obsluha, poměrně rozsáhlá úprava na míru nebyl problém. Navíc k obleku kravata s košilí jako bonus.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KOUDY: už o tom léta uvažuju :) Jsem v tomdle odkázanej na botech na zakázku nebo do nedávna jsem toleroval Siebla jako jednoho z mála, kterej v čechcách dělá takové velikosti a alespoň trochu dobře to vypadá, ale jsou to kšunty. Teď zkoušim, jak se osvědčej camel active, ale tam je vyší cena a obchodníci si to moc netroufaj prodávat :/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KANAREK1: to asi ne covece..tam sou co koukam 48 max..nech si obrousit prsty trochu :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KOUDY: asi neznáš značku, která by dělala něco podobného nebo alespoň elegantního ve velikostech 49 vejš? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam