• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    chci rict nema posranopu pdosivku na zip:-)

ma ji na knofliky a je to proste znat ze je to kvalitni prace. jezdim v tom na kole i do skoly a skvely. nepromokne, prezil i brutalni lijaky v NY.,..

cena v outletu v NY 200 dolaru..:)

na obrayku nevzpada tak dobre ale v realu fakt super parada
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Tak navsteva respectu krom dlouhyho pokecu s panem manitelem vynesla super hnedy oblekovy gate, volnotajmovy manzestraky, zadal jsem si kosili na miru... A nekoupit si pak k tomu hnedy carrery, chtelo fakt sebezapreni :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KANAREK1: Moje zelené kalhoty loni v létě, barevné ponožky, co jsou obšlehl v Londýně = to samé:D
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    JAKE_UP: jojo za našich mladých let to mamka vždycky přitáhla ze sekáče protože to nikdo nechtěl nosit :-DD taky jsem jich pár měl :-D
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    JAKE_UP: po lacoste jsem dřív pokukoval a chtěl ty barvy, ale cena a pocit, že bych si tam musel koupit věci na celou postavu mě odradily. Když už tak Uniqlo. Hodně barev a kvalita řekl bych dobrá (nějaký trika mám už pár let a stále jako nové)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    BLEVAJZZ: jsem jiná generace, ale myslel jsem, že doba kdy se nosily tydle kahoty musela skousnout už vše :) Každopádně jeden z důvodů proč se těšim na důchod je ten, že si koupim tydle klasický turecký kahoty :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BLEVAJZZ: You can´t touch this.. Já jsem na základce byl za buznu v tričkách Lacoste. Jak já je nesnášel, teplý barvy, debilní krokodýl a ten zasranej límeček. Časový skok o 15 let dopředu a platím dvojku za tričko :-D.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KANAREK1: s tímhle už jsem bojoval na základce když jsem měl zápaďácké hadry...a mezi ostatními jsem byl taky buď za buznu nebo za debila :-) dodneška si pamatuji jak jsem byl nepochopen v MC Hammer gatích nasrávačkách:-)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    MISMAS: taky fakt :) před pár lety jsem na nějakým zahraničním webu okouknul boty bez ponožek, tak jsem si to ve vhodné příležitosti taky zkusil. Dámy si mě všimly - buzerant :D Teď už to nosej skoro všichni a je to ok. Pak jsem si vymyslel červený ponožky do černejch polobotek a k elegantním černejm kalhotům, měsíce je sháněl a pak nakonec vyrobil. Výsledek - buzna :) O rok později se to ukázalo v módních časopisech a najednou to zase měli všichni a bylo to ok.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KANAREK1: A kdo v ČR není za buznu, když si obleče něco hezkého a stylového?:D
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KOUDY: tohodle jsem hrdým majitelem :) Parádní a dost se do něj vejde. A když se otevře, tak zazáří červeno bílá podšívka (takže mezi kamarády militaristy jsem za buznu :D )
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: ja potrebuju nejaky kapesnicky do obleku tak asi stejne zajdu
    KALIBAN