• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MADIETTA: Ty kráso, to je vzorů!
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    na tom by se dobre hraly piskvorky
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TUILE: Chápu, že ne každej to chce mít slim, ale tahle mi prostě na tomto konkrétním gentlmanovi přijde velká.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    DEMONOFANARCHY: To ale nebyla zrovna gentlemanská otázka!
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    DEMONOFANARCHY: co vím, tak jsem nic takového neřekl.

V mém případě to opravdu vypadalo hodně přihřátě. Připadalo mi to pak jako nějaké dámské oblečení (po prvotních pocitech, že je to hodně cool :) ).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TUILE
    TUILE --- ---
    FEMUR, KANAREK1: ten limecek je chyba, nicmene se to zlepsuje, tak dalsi kus uz bude temer bez poskvrny.
    vzor byl na prani gentlemana i s bilejma manzetama a limeckem, v tom ja nejedu :)

a diky za nazory. s kosilema sem zacala nedavno a toto je prvni kousek za kterej se nestydim. rozhodne hodlam pokracovat, zlepsovat se a jednou tydne spamovat tuto diskuzi svym vyrobkem :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    BLEVAJZZ: country není gentleman? to bych neřekl....košile a hadry to nezachrání....
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    FEMUR: pokud by to bylo laděné do country tak se tam u těchto košil nosí bolo. alespoň jsem to několikrát viděl. ale to není gentlemans style :-)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    TUILE: před lety jsem nosil slabej černej svetřík (zepředu byl nějaký vzor) na bílé košili a rukávy svetru jsem vyhrnul tak, aby byly vidět jen manžety s Duchamp knoflíčky. Po měsíci mi došlo, že v tom vypadám jak ženská :D Takže za mě spíše ne. Navíc díky vzoru na košily a asi tím, že ji nemá v kalhotech mi to přijde jako něco z timeoutu. Takovej klasika čech v kapsáčích a bundě na hory, který si pod flanelku z nějakého důvodu vzal hezkou košili (asi jde do divadla :) ).
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    UMIAKI: button down , to je ono! diky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam