• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TUILE: Já a tvá chytrá knížka nejsme ve sporu, protože imho i oproti variantě správně to má méďa pořád dlouhý. Ale asi to bude opravdu tou širokou manžetou, že se mu rukáv "nezarazí".

HORKY_KAFE: imho by si mohl prezident největší země světa dovolit košili na míru.
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    JANDOS: ne kvůli kordu, ale kvůli tomu, že král Edward byl poněkud kulatější, a ten spodní nedopnul.
    od té doby se saka šijou tak, že při zapnutí toho posledního nesedí ani těm méně kulatějším...
    TUILE
    TUILE --- ---
    JAKE_UP: moje chytra knizka rika o delce rukavu tohle.
    podle me se to z tyhle fotky usoudit neda, jestli je dlouhej nebo kratkej. ale je mozny, ze ma moc sirokou manzetu.

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JANDOS: Prej prezitek... to se hodi i dnes :).
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Prezitek z minulych dob, abys mohl co nejrychleji tasit .... :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KANAREK1: Posledni knoflik se nezapina. Tzn. u saka na dva zapnes jen horni, u saka na tri zapnes prvni dva.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Jak se to má s tím rozepnutým knoflíkem jak má Medvěděv? V jednom obchodě jsem byl pokárán, že si u saka zapínám jen spodní a že se to má dělat obráceně. Ano,všimnul jsem si jak se to nosí, ale toto byl případ, kdy rozepnutý spodní vypadal blbě. Je to jedno nebo je to velkej průšvih?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JANDOS: Kratší rukávy saka u Médi ok, ale má imho dlouhej rukáv košile.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    FEMUR: Ty barvy jsou cely nejak domrveny na fotce, ale strihove se mi meda libi hodne a i ty kratsi rukavy se mi libi. Na Klausovi je to jak nocni kosile a prijde mi ze mu to je velky v ramenou
    TUILE
    TUILE --- ---
    tak u spravnyho obleku koukaj manzety, coz splnuje sice jenom medvedev, na druhou stranu u nej koukaj zase az moc :)
    vasek ma kratkej krk, u toho se padnouci oblek bude delat hur - respektive s tim svym kulatym xichtem by mel mit jinej tvar limecku a malicko nizsi stojacek jinak v tom dycky bude vypadat utopene. rukavy ho tahnou, ale to muze bejt jenom blba fotka.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    nevim me to prijde ze to nesedi ani jednomu. meda vypada jako byl dvoubravenj oblek { nemas asi urcite.. ale pripada mi to jako pyzamo
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Jsem narazil na jednu starsi fotku. Neni to Vaskovi cely nejak velky ? :) Medvedev super

FEMUR
    FEMUR --- ---
    KOUDY: jeste ze investuju do vzdelani a na tohle uz nezbejva. ale tohle je fakt mor.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    je to shop kde se fakt da utratit hodne penez..:))..jestli nekdo znate podobny tak klidne nahazujte
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KOUDY: nesnasim te
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Dumam jak seted roztrhl pytel s maskarnima a tak, ze bych si poridil jednu sadi oblek vesta ksandy jako z tricatejch let... Jen naprsoto netusim, kam si pro to dojit.. Mate nejakej napad?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jestli neznate tak doporucuju

hard graft / Über Premium Leather and 100% Wool Felt. Authentically European.
    http://www.hardgraft.com/

JANDOS: covece netusim...me prijde ze styly posledni rok sou hrozne takovy jakoby rebelsky no...jak pises..nic neni strojeny a sladeny ale je to nejvic rozhazeny a prohazeny ze fakt nevim posledni dobou jak nakombinovat barevne kapesniky kravaty kosile a saka.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KOUDY: Tohle mi prijde fakt divny a nelibi se mi to. Uzkej uzel v kombinaci s rozepnutou kosili a trojdilnym oblekem. Asi to ma byt rebelsky nebo nevim :)
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    presne tak, co je v americe bezne, britove nemusi mit radi,

me se treba libi vic limecky bez knofliku, ale woosterovi to prominu, zatimco verze Buffetta se mi to nelibi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam