• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    FEMUR: nuda
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    a aby mel umiaky zase radost z multipostu!
    taktady hazu nejaky svoje stary fotky v obleku, kde jsou nedostatky, delka kravaty, spatne uvazana kravata a tak:) holt party hard.

mate volne pusobnosti byt arogantni jako ja / kriticti, cesi maj holt problem s rozlisovanim/

pro nedockavce pristi tzden budou fotky cerstve.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    UMIAKI: fap fap
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    STANDART: aha tak jestli je to dojem z fotky tak se omlouvam

UMIAKI: aha, diky za psychologickej rozbor. tak priste do posty jo?

UMIAKI: argumentovat zbytecnosti zbozi na zaklade toho zeneni v jednom obchode prodavano je fascinujici. diky za rozsireni obzoru.

BEEBLEBROX: jj taky nekteri lide pod obleky nenosi trenky. jak jsme psal Na ZACATKU, proti gusut zadny disputat, btw, driv se pod kosile /pred WWII/nosily napriklad natelniky. takze to neni o tom ze by se nenosilo nic:)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    FEMUR: Ty seš teda řádně "insecure". Svůj názor neobhájíš, jen arogantně kopeš kolem sebe a ještě osočuješ z arogance ostatní. Jestli si potřebuješ pohonit ego, tak na to nepotřebuješ tenhle klub.
    A quadruple post je výborná věc ;)

FEMUR: Když je to tak samozřejmé, tak proč je neprodává ani T.M. Lewin ani Charles Tyrwhitt?
    STANDART --- ---
    FEMUR: lesklý dojem může dělat fotka, jinak je to španělský puroego http://www.puroego.com/en/7-suits

Dle mého skromného názoru stylové obleky za reasonable money... nepotřebuju přeplácet za značku, a i když v šatníku mám věci např. od Russel & Hodge nebo Turnbull & Asser, rozdíl poznají jen fajnšmekři, na který v Čechách jen tak nenarazím
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ale abych se s vlastni kuzi na trh za tejden sem nahazim nejaky fotky sebe v obleku a muzete si uzit vendettu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jojo a minusy za nazor to je skvely:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    JAKE_UP: kdyby ses zeptal trochu min arogantne, holt bych odpovedel jinak. holt jsem uz takovej.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    leskly obleky jeste nekdo nosi?
    STANDART --- ---
    z Brněnskýho jobfairu.. kdybych věděl, že jednou se budu prezentovat na nyxu, dal bych si víc záležet...

GAMATES
    GAMATES --- ---
    tak pojďte rypáci...:-)

View image: corny01103
    http://postimage.org/image/9qhcjesct/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    STANDART: ja bych volil jiny hodinky ale jinak supr imho.
    STANDART --- ---
    KOUDY: boty jsou absolutně breath-taking!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    JAKE_UP: tak třeba já nosím triko pod košili pro to, abych neměl (nebo minimalizoval) koláče. sako nosím minimálně, obvykle chodím jen v košili. A ať dělám co dělám, tak se prostě potím a to triko, pokud má delší rukáv, hodně pomůže.

MAGUMI: tyhle jsou super. akorát těch 550 je hodně :/ jsem si nedávno koupil v céáčku duopack bílejch za cca 450 a službu odvedou na 90% stejnou. ale tyhle jsou prostě lepší, no...
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    Ideální tričko pod košili: http://www.cupradlo.cz/covert_underwear/
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FEMUR: Kdybys námahu, kterou jsi investoval do svého lehce arogantního příspěvku, vložil do toho vysvětlení, určitě by to bylo užitečnější, a myslím, že nejen pro mě. Když se ptám proč, tak si to chci nechat vysvětlit, abych se pak mohl rozhodnout podle širšího spektra informací, než jsem měl doposud. Představ si totiž, že lidi na základě nových informací korigují své názory, pokud zjístí, že byly špatné. Ale tak nic, no..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja mam treba kvalitni kosile a stejne pod ne nosim trika..s dlouhym rukavem
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    JAKE_UP: tohle je nejakej arbitrazni soud? moje vysvetleni snad zmeni vas pohled na noseni trika pod kosili? asi ne ze ano. takze si usetrim praci s presvedcovanim a oredkladnaim argumentu, kdyz oba vim zeto nikam nepovede. proste jsem napsal jak to je, a kdyz seti to nelibi tak seti to nelibi, a znalost PROC to tak ma byt tvuj pristup nijak nezmeni, takze to vnimam jako zbytecne vynalozenou namahu:) kdybys jo moc chtel staci nejaka prirucka nebo google
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam