• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    T_Y_L: sice by člověk neměl být otrokem in a out diktátu, ale jsou věci, které jsou prostě (momentálně, ony se jednou vrátí) mimo. Když si někdo vezme psí dečky - a nemusí to ani být u táboráku - tak prostě bude vypadat jak trotl, pokud zrovna nemá pruhovanej dvouřaďák, samopal a nejde na tematickou párty. A nezmění na tom nic, že před sedmdesáti lety to byla gentlemanská móda.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    DEMONOFANARCHY: "klobouky jsou proste out"
    Já tedy nevím jaká je definice gentlemana tohoto století, ale osobně myslím, že člověk má nosit to v čem se cítí dobře (tím nemyslím pohohodlnost ale celkový pocit). Nikoliv nějakým nadiktovaným "in" nebo "out".

Pokud se sám v klobouku necítíš dobře - nebo by sis připadal jako některá z tebou vyjmenovaných kategorií, tak je pochopitelné, že ho nosit nebudeš. Ale myslím, že to že jsou klobouky momentálně "out" rozhodně není důvod je nenosit.

CADDY
    CADDY --- ---
    BOBASH: a klobouk mam a nosim, jen s nim ais nemam fotku...a je fakt, ze se taky necitim stoprocentne normlane, ale furt lepsi byt trochu exot, nez vypadat jak kokot v cepici :)

A jeste tezsi je, co si vzit na prenaseni nejakych drobnosti, abych se vyhl igelitce, coz k tomu nepadne uz vubec :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    BOBASH: v tom, co nosis Ty, bych si pripadal, ze chci vypadat jako trendy frantik :) u Tebe to i sedi s tim vzhledem, postavou a vlasy, ale na sobe si to fakt predstavit neumim...A navic to tak hlavu nechrani :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CADDY: Zrovna ve tvým případě bych to viděl na klasickej klobouk. I když si myslím, že v čepici bys jako debil vypadat nemusel (v něčem jako nosím já, v kulichu nebo kšiltovce budeš vypadat jako trotl).
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    v praze :)

uz to vypada ze si ho budu muset asi nechat poslat, ale zrovna u klobouku se mi do toho moc nechce. velikost vim, ale co kdyz nebude spravne sedet..
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    kdyz uz se tu resej ty klobouky - kde sehnat klasickej panamak?
    CADDY
    CADDY --- ---
    pro doplneni, co jineho si vzit ke kabatu, proste normalnimu slusnemu odevu...v cepici bych vypadal jako debil (tedy jeste vice, nez obvykle) uz tak a k tomuto se navic nehodi

CADDY
    CADDY --- ---
    DEMONOFANARCHY: no a co mam teda nosit, aby mi nemrzla palice a nepadal na ni sn*h? :)
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    UMIAKI:
    BOBASH:
    dik
    DEMONOFANARCHY: muzu se zeptat proc? nejake spatne zkusenosti nebo jen osobni averze?
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    ENDRUE: Přesně tak, zajdi do kloboučnictví - třeba Tonak.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    ENDRUE: Já musel jít do kloboučnictví a nechat si poradit. Především proto, že v normálních krámech nemají klobouky na mojí hlavu.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    znate nejake typy, jak vybrat pansky klobouk nebo na co si dat pri vyberu pozor? dik
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    vypada to ze ma za pasem kver ;)
    VALOR
    VALOR --- ---
    VALOR
    VALOR --- ---
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    KOUDY: ja bych potreboval vsechno... vcetne toho slunicka a more :P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    tohle modry hugo boss sacko fakt potrebuju :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam