• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    VALOR
    VALOR --- ---
    KOUDY: A Darling taky býval celkem gentlemanským podnikem. Dobře že jsi ho nezapomněl vzpomenout.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    treba to byla transka.
    VALOR
    VALOR --- ---
    KOUDY: nojo chodil jsem tam v době kdy Králíček nebyl. Možná už to neplatí. Navíc někomu ta zlatá pozornost vyhovuje. Slečna mi nenabízela doutník asi nikdy. To zní fakt cool. ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VALOR: ja posledni roky potkavam vetsinou zeny ktere maji vic penez nez ja a vydelaly si na to bez roztahovani nohou takze nemuzu soudit..imho jich treba v bar and books nebo bugsys ani moc nebude...V bar and books nekde na italsky nebo kde mi naopak moc pekna a mila slecna nabizela vyber dobrejch doutniku a skvelejch rumu naposled..a fakt tomu rozumela o dost vic nez ja..:)..takovy ty zlatokopky apod bych cekal spis u mazanyho kralicka..zlatyho stromu apod..kam moc gentlemanu zase dikybohu nechodi :)
    VALOR
    VALOR --- ---
    KOUDY: Některé z těch dobrých žen z bugsysu by se daly pojmenovat jako "zlatokopky" nebo "prostitutky jednoho muže", odpusťte upřímnost. ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUBANCZ: pokud uz tam neprijedes ozralej z darlingu a nehazes obleceni dolu na magistralu :D

jinak v bugsys sou dobry zensky!

LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    me docela vyhovuje cloud9/skybar v hiltnu nahore na strese.. ale je to spis na prezentaci a reseni businessu...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    spatnej nebejval ani alcohol bar v dusni. ale to je taky davno.
    VALOR
    VALOR --- ---
    MERTLAS: Treba: http://www.bugsysbar.cz/ Ja uz nepiju tak ze vim jen par mist z minulosti co byly fajn
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    VALOR: no jde mi spis treba o nejaky bary v gentlemanskym stylu... lobby bary moc ne :)
    VALOR
    VALOR --- ---
    MERTLAS: Me se libi loby bary v intercontinentalu, marriotu atd. na schuzky je to idealni misto ale na party jsou v Praze mista lepsi.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Pratele mel bych dotaz... jsou v praze nejaky "gentlemen style" podniky? Vim, ze existuje bar and books, ale to je tak jediny co me napada... vite pripadne jeste o nejakym?

diky :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    PHULE: materialove... co se strihu tyce tak samozrejme super.. dokud nezhubnu dve kila nebo nenaberu :-P ale proste co se prijemnosti materialu tyce.. tak lewin vede...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    T. M. Lewvin má určitě dobrý košile, ale že bych až tak nadšeně hýkal, to rozhodně ne. Je to prostě dobrá konfekce. A že bych tvrdil, že jsou lepší než košile na míru, tak to v žádným případě.
    PHULE
    PHULE --- ---
    FIONOR: podobny pocit jsem mel kdyz jsem si nechal usit kosile dle sebe z matrose ktery jsem chtel.....vsechny ty radoby super kosile sli bezdakum....to je proste jina liga:)))

KALIBAN: u koho? jako kosile na miru a nepohodlna? to je dost zvlastni....
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    FIONOR: jop.. kosile uz nikde jinde... a to sem si pro porovnani nechal usit megaluxusni kosili na miru z ultra nejlepsiho materialu asi za trojku... a fakt tak pohodlna rozhodne nen
    KABUNGA
    KABUNGA --- ---
    VALOR: ....tuhle sem myslel
    Pocket 200, Čepice Icebreaker | Hudy.cz
    http://www.hudy.cz/cepice_kukly_satky/64306,pocket-200.html
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    AUDIAC: jinak pro případné zájemce: mají je teď asi za dvě stě pade v outletu ve Štěrboholích...
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    AUDIAC: Tuhle třeba v šedé barvě - pokud je nechceš žádné velké výstřelky...:)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    UMIAKI: Promiň, ale tyhle jsou odpudivé..všechny:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam