• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    MERTLAS: myslím, že motýlek je dneska docela dost extravagantní an sich, nevidím moc důvod, proč ho ještě navíc dělat ze dřeva :)
    MARI
    MARI --- ---
    MERTLAS: tohle by bylo dobrý na nějaký ulítlý večírek (ne nutně maškarní), ale jinak do společnosti asi ne.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MERTLAS: Neiii, nelíbí se mi to...je to takové moc rigidní a neokouzlující...

teda spíš divné:D...to radši běžný vázací:D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    co rikate na tohle...
    Fab.com | Hand Made Wood Bow Ties From Tulsa
    http://fab.com/...m&utm_source=Triggermail&utm_medium=email&utm_term=2013-02-11_daily_sale_email&utm_campaign=Daily+Sales+Campagin+on+February+11+2013

nektery nevypadaj uplne nejhur... ale stejne mi to prijde takovy divny :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MADIETTA: A jo... Přehlédl jsem... :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    COMODOR_FALKON: puntíčky má na kapesníku. :-P
    A mně se to líbí, pro mě to funguje i přes množství vzorů.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MADIETTA: Klaun... Už chybí jen puntíčky, třeba na svetru... :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Když už tu byly zmíněny ty napínáky, zajímavá akce zde: 5 Paires 59 €
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ikdyz ja mam satnik dost ruznorodej..asi dvacet obleku..80 kosil apod..mel sem obdobi kdy sem se hrozne nudil takze sem si objednaval furt nejaky hadry z anglie nebo usa..a vetsinu z nich sem nejspis jeste nemel na sobe..nicmene z tech ceskejch shopu mam lepsi zkusenost s hadrama ze zary nez treba od blazka {kalhoty}..nebo z petra filipa.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ZEWL: hele mam kosile ze zary i treba pet let a vzdycky pohoda...takovy ty za litr..kalhoty vicemene taky..ale kalhot mam asi 20 takze je nosim treba jednou do mesice...nicmene mi neprijdou za ty prachy vubec spatny.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    docela by me zajimalo 1) srovnani svu na kosilich zara a boss,
    2) jak casto je peres, pripadne zehlis, jestli to delas ty nebo profi?
    3)jak rika ZEWL jak casto je nosis.

zara je fakt takova lepsi hrabarna.

pamatuju pred lety jak se do jednoho hotelu slavnostne nakoupily obleky pansky pracovni pro lidi setkavajici se s hosty, a za nekolik mesicu ty obleky byly nenositelny, ostudny - povoleny svy, osoupany lokty, vytlaceny kolena. tech obleku bylo celkem asi 15 nakupovany v ruznejch intervalech.
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    KOUDY: Taky si troufam nesouhlasit,. jestli nevidis rozdil, mel si kazdou na sobe maximalne jednou,.. Me ze Zary nikdy nic nevydrzelo. Nastesti uz se u nich do niceho nenacpu, tak tam nemusim chodit:D Ale pro holky dobry, o tom zadna
    VALOR
    VALOR --- ---
    FIONOR: na kolik vyjde to poštovné? Koukal jsem na ně. Jsou fakt pěkný ale těžko odhadnout velikost. Kupoval jsem boty přes eshop jednou, a mám špatnou zkušenost - musel jsem je poslat zpátky. Stejná značka, jen jiný model a přitom byly o dvě velikosti větší než ty 43 co mám.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    tricek ze zary moc nemam...ale treba bilejch kosil par jo a pohoda...kalhoty taky..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam