• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: To by mě zajímalo, co bych dělal s pěti oblekama...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FEMUR: co te na tom pobavilo? :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    "prijde mi ze by jich mel mit alespon pet v satniku kazdej chlap gentleman negentleman"

me pobavilo:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FEMUR: co?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KOUDY: haha.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja obleky nosil plno let kazdej den a prijde mi ze by jich mel mit alespon pet v satniku kazdej chlap gentleman negentleman...nicmene posledni leta vic sleduju takovy ty ruzny doplnky k obleku kterej jejich kombinaci prestane bejt takovym tim nudnym podnikatelskym oblekem ale stane se trochu i modnim stylem...coz mi prijde naprosto v poradku.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KANAREK1: tak to jsi ve spatnym auditku:D

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: no nevim. Mám pocit, že lépe se budu cítit vedle trhana co se bude chovat slušně a třeba si s ním dobře popovídám než vedle člověka v superobleku, který se bude chovat jako blbec.
    Význam obleku, jako jisté masky bych asi ještě chviličku dokázal rozvádět, ale tato místnost není o gentlemanství, ale o gentleman style (což si překládám jako "vypadat, jako gentleman").
    Samozřejmě rád potkám člověka dobře oblečeného a ještě gentlemana.
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    KANAREK1: nejen ;)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    nejde u gentlemanství o to jak se člověk chová a ne jak se obléká?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: to sou hipsteri :))
    FEMUR: tak to tu snad nikdo netvrdil nikdy :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    FEMUR: Taky už jsem přemejšlel, jestli ty, co dneska jedí zásadně z rustikálního dřevěnýho prkýnka, na krku nosej starožitnej foťák a tvářej se jako hustý dobrodruzi, budou za deset let chodit třeba v neonovejch hadrech, jíst zásadně z fosforeskujícího transparentního plastu a mikročip mít i v ponožce :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jko pekny veci, ale imho je gentleman predevsim ten ktery se sice umi pekne oblikat ale nejde do extremu aby nasleeoval posledni trendy a hystericky na sebe navesil cokoli co zrovna frci.:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTEL: u mne je to treba aston martin...takze na to ma kazdy jiny nazor..coz je samozrejme dobre :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam