• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    COMODOR_FALKON: říká mánička...:D
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Tak mne napadá, když to tak čtu - má někdo z vás delší vlasy...?
    Nebo jste všichni ostříhaní "na otroka" ? (cca 0-10 cm)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    NOGEEK: Milan Georgiev (www.nelaamilan.cz) - naprostá spokojenost vždycky a bez výjimky, fakt si vyhraje. cena okolo pětikila
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ja nevim., v praze bydlim snad 8 let., ale ze tu dobu sem tu byl u holice jednou., presne za 500 nejakej klier., a od ty doby chodim zase jenom v plzni kdyz sem tu na navsteve., .. jeden cas kdyz byl v praci takovej hype., pred par lety a par lidi zacalo chodit k mechurovy., tak sem to zvazoval., ale nakonec plzen za dve kila a pohodicka..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    me minule strihali snad za 500 v obycejnym klieru a bylo to pekne nahovno..
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    FIONOR: díky asi to tam zkusím, ja už to právě mám trošku v průšvihu ale nevím jestli tohle na mě nebude moc :) ne cena ale ten podnik
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    zdravím, hledám radu, kde mě v Praze dobře ostříhají kolem 500? Je to vůbec možné za tu cenu? Potřeboval bych i poradit jak ostříhat. Díky.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    KALIBAN: why sou serious ?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ten bílej docela dobrej ne?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Tak dumam... jestli je v praze nekde krejcovstvi.. kde mi usijou uchylnej oblek.. nebo budu muset do thajska..

KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---

:)
    TUILE
    TUILE --- ---
    ja sem nad tim hodne premejslela u prvnich kosil.
    klasicka panska kosile ma dvojitej sev a do toho se proste svovej pridavek na pripadne ztloustnuti schovat neda. da se to resit jinym svem v bocich.
    ale ono je to pak stejne videt, ta latka je malicko jinak seprana a leta zehlenej sev zanecha nesmazatelnej puk, takze by to pak stejne vypadalo divne.
    takze u kosil mi to fakt prijde zbytecny.
    u takovyho venkovniho kabatu kterej uz bude v radu desetitisic bych si druhou velikost porizovat nechtela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam