• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    V M&S maji od vcerejska slevy az 50% na vybrane produkty, tyka se i obleku! :) ja bych si vybral, ale uz mam nakoupeno :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    BOBASH: Tak "klasické" oblekové sako F&F je většinou z igeli...ee...polyesteru...
    Ale nakonec jsem koupil 100% len podšitý 100% PES v H&M za 750... (a krásnou tyrkysovou košili z lehké nadýchané bavlny k tomu)
    Trochu mne zklamal M&S, kde nic moc střihy, i na vrchu míchané s PES a za 3k.. Ale mají tam pěkné modré(!) mokasíny s pevnou, leč gumovou (tichou) podrážkou za 12xx...
    Asi do nich půjdu příští měsíc po výplatě...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Pánové, řeším vohoz na dnešní koncert do Rudoflina. Je to sice Rudolfinum (takže oblek), ale je to Bobby McFerrin a venku je tak 451 stupňů Fahrenheiita (takže kraťasy a polo). Takže co?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Sledujete nekdo serialoveho Hannibala? Lecteruv satnik je hodne inspirativni... a vubec cely jeho lifestyle, krom toho drobneho detailu, ze jako surovinu pouziva lidi :)

Hannibal Official Trailer 3 (2013) HD - NBC - A Killer's Legend Reborn - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=dnMgxYjWNZI&?#t=75s
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Jak se tu probíralo to podávání si rukou. Raději jen odkaz, je to na zvracení: http://img.ihned.cz/attachment.php/980/48529980/0R9o6FcQ5G2SmAxhMWilLaj3UJKbze78/_OL_2865.jpg
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Já nosím z F&F low-cost saka, díky mojí konfekční postavě to na mě vypadá vcelku ok, u neoblekovejch není žádnej nápadnej problém s materiálem a stojej řádově litr. Ale funguje to jen u bavlněno-lněnejch, manšestrovejch a podobně. F&F "klasický" oblekový sako je obvykle dost strašidelný.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ISCARIOT: Dnes jsem vyrazil v béžových kalhotech a bílé, černě kostičkované košili s krátkým rukávem...
    Ale kdybych chtěl, tak můžu do práce klidně v plátěných kraťasech a lněné tunice z indie...

SMALLRICCIO: Mno... Některé kapely mají i pěkné košile, žel jen s krátkým rukávem..

Btw: Dnes jsem viděl celkem ucházející low-cost světlý oblek F&F za 2000 (50% bavlna, 50% len, žel také 100% PES podšívka) - v podstatě stejné sako jsem v "normálním krámě" viděl za 4690...
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SMALLRICCIO: pitomce bez vkusu ani dresscodem nenapravíš. prostě kdo na oblečení kašle, bude chodit hastroš pořád a naopak komu to jedno není, tak i bez dresscodu bude chodit slušně oblečenej, akorát zajímavěji a nesvázaně.
    nedávno mi krvácely oči, když jsem viděl spolužáka na zkoušce: košile s rozhalenkou, na tom křívě kravata, mikina s kapucí, na tom sako. na nohou skate boty, na zádech špinavej batoh. o velikostech marný mluvit. ale měl oblek? měl...

já nevím, proč se tak bazíruje na tmavých nevýrazných barvách a jediná barevná věc může být kravata. myslím, že už jen tohle spoustu lidí tlačí do montérkovýho přístupu.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SMALLRICCIO: Ve Škoda Werke k tomu ještě musí mít bílou košili a zelenou kravatu. Es muss sein!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SMALLRICCIO: samozřejmě, když jsou do toho nucený, tak na to kašlou a nemají potřebu dávat za oblek víc, než je nezbytně nutný. prostě montérky. a je to škoda, no...

na školách je to úplně na hlavu. chodit na zkoušky v obleku mi přijde vcelku zbytečný a navíc to právě zakořeňuje ten přístup montérek. když studovalo vejšku 3% populace a byla to prestižní záležitost, tak ok, ale v dnešní době... to je jak vzít si dnes frak do letadla :)
    navíc když přijdu na zkoušku v košili a chinoskách a proti mě má kantor vytahaný triko, pač to už má těžce na háku, tak bych je za ty jejich řeči "choďte na zkoušky slušně oblečení" nakopal
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SMALLRICCIO: WOW! :D

jedině potom přijít takhle a v kanclu se převlíct do "montérek"
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ISCARIOT: plátěný kraťasy a lehká košile. pokud ale máte v práci přísnější dresscode, tak máš smůlu :(
    btw to taky nechápu tohle nesmyslný lpění na dresscodu v takovýmhle počasí. nejabsurdnější mi to přišlo v Malajsii, kde bylo cca 40+, děsný vlhko a stejně museli být v obleku. samozřejmě všichni zpocený jak vrata od chlíva a chrchlali, jak byli nastydlý z klimatizace...

MISMAS
    MISMAS --- ---
    ISCARIOT: chodit nahý a i tak budeš chcípat horkem...
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    co doporucujete za obleceni do takoveho horka, jako ted, aby clovek nevypadal moc navlecene a pritom ne moc nedbale?
    PHULE
    PHULE --- ---
    KALIBAN: intimissimi, ted uz nekupuji nic jineho.....ty drivejsi radoby znackove (HB, RL, CK) jsou proste za rok na vyhozeni a jeste nejsou tak pohodlne:)
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    AUDIAC: to zni dobre, jednorocec.. wow :))

COMODOR_FALKON: danke mrknu na to
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KALIBAN: Corlux - je to zásilková firma, jednoho dne mi zavolala jejich operátorka, odzkoušel jsem a teď mi od nich chodí pravidelně balíčky s boxerkama. Určitou zajímavostí je skutečnost, že barvy i střihy posílají nahodile. Materiál (95% bavlna, 5% elastan) je velmi, velmi příjemný a drží si tvar i barvu. Cenově to je low-cost, jedny vychází na cca 200.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam