• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Justin O Shea
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---

TUILE
    TUILE --- ---
    GHOSTSTALKER: ted uz se s ceskou ip na uk shop nepodivas. musis to obchazet...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    TUILE: Moje prvni navsteva v ceskem Lewinu skoncila tak, ze me slecna premerila, dala mi karticku s mirami a odkazala me na UK e-shop, ze je to pres nej levnejsi a jeste dostanu kravatu zdarma :).
    TUILE
    TUILE --- ---
    MISMAS: charles tyrwitt a tm lewin (dve nejznamejsi konfekce z anglie, ktery maj i dost loucost veci) maj i v ty nejvic low end kolekci prodlouzeny rukavy a zuzeny strihy.
    lewin ma obchody i v praze, za cht musis do anglie.
    ale po tom, co zjistis velikost neni nic jednodussiho nez jednou za rok objednat spravnou velikost pres net.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MISMAS: A jaká postava je dobrá pro český trh?:) Já mám 175 cm a 70 kg, což v Česku znamená - "tak malou velikost nemáme" :)
    V UK jsem v Topshopu měl malou i velikost 38, něco je tu špatně...
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    MISMAS: Tak možná je to s délkou rukávů u vyšších postav jiné a problém je tam opačný. Moje zkušenost je spíš u střední postavy (velikosti kolem 50), kde jsem musel zkracovat rukávy snad všech v ČR koupených sak (na rozdíl od těch koupených v zahraničí). Jestli jdou rukávy prodloužit to netuším, někdy asi o trochu jo, ale bude to dost omezené.

A je to tedy tak, že ti z rukávu čouhá příliš velká část košile (tj. ne jen manžeta, ale i rukáv košile?). BTW jakou délku rukávu košile kupuješ?
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    T_Y_L: Já jsem právěže asi ten, co má ruce jako opice (děkuji:D )

jsem hubený a dost vysoký = naprosto dementní postava pro český trh...:D
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    MISMAS: Tady je to dobře vidět:
    Real Men Real Style Guide To Fit | DailyFailCenter
    http://www.dailyfailcenter.com/111162

Mám pocit, že konfekční saka u nás mají všechna rukávy delší, než by měl být - nechápu proč. Já mám spíš delší ruku, delší velikost rukávů košile a snad vždy mi konfekční sako celou košili zakrylo. Tedy imho pokud někdo nemá ruce jako opice, tak s tím bude mít problém. Naštěstí se to dá snadno řešit v opravách, kde ti za pár stovek rukávy zkrátí.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    Mam velky problem s vyberem saka v prachobycejnem obchode,hlavne kvuli delce rukavu-nevite,jak by mela vypadat optimalni delka? Diks
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KOUDY: fuj
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY