• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KANAREK1: buzny se koncentrujou v P&C. Kdyz jsem si zkousel kalhoty, tak slysim, jak prodavac chlapovi z vedlejsi kabiny chvali prdel a pta se ho, co dela za sport, aby mu dotycnej ochotne odpovidal, zatimco se do toho snazila marne vlozit jeho pritelkyne. Bylo to... bizarni. Kazdopadne at uz buzny, tak se tam chovaji ochotne a slusne a prisli(y) mi vic profesionalni nez v Zare, kde za pultem stali dva povysenecky se tvarici znudeni hipsteri.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    AUDIAC: já si nenechal dělat žádné úpravy a až na to, že prodavači jsou buzny s jejich přístupem nemám problém (ani s tím, že jsou buzny dokud mi nezačali sahat na zadek víc než bylo nutné :D ).
    Já mám postavu, na kterou padnoucí kabát těžko sháním a tam jsem právě za mám dojem 6000 kč sehnal dobře padnoucí, dobře vypadající.

Jinak jsou tam především drahé a mám dojem i staré věci, takže tam moc nenakupuji, ale na tu zmíněnou značku se občas zajdu podívat.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    KANAREK1: že by tam bylo něco, co není naprosto přepálený? já si tam teda cca 2 roky zpět koupil kabát od Cinque, ale to byla tak jediná věc... a přístup teda taky nic moc. když jsem tam nechal nemalej peníz za ten kabát, tak mi ještě naúčtovali posunutí knoflíku :(
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Pokud budeš v Praze, tak zkus i toho van grafa. Mají tam značku Finshley & Harding. Dá se zaplatit a řekl bych, že to má i styl docela.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    COMODOR_FALKON: já mam zase zkušenost opačnou... každopádně se ale shodneme na tom, že tam nakupovat jen ve slevách, to je jejich skutečná cena :)

P&C a jemu podobný jsou mi z nějakýho záhadnýho důvodu nesympatický a navíc se mi tam prakticky nikdy nic nelíbilo.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    DISKO_CHECHTAK: do pytle.. Fakt jsem na P&C spoléhal. Nějaký jiný tip na pražský obchod? Zkusím H&M. Co ještě?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MARTIK: pripadne to vem po ceste pres Brnenskou Vaňkovku. Tam panska sekce je.
    DISKO_CHECHTAK
    DISKO_CHECHTAK --- ---
    MARTIK: fakt stopro ;) taky nemůžu sehnat kabát a byl jsem se podívat i tady. takže jedině, že by ses chtěl mrknout na pěknou slečnu prodavačku..
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    AUDIAC: Zara ne.. To je spíš půjčovna "vysoce módních oděvů"... Osobně mám rád H&M - přijatelná kvalita, ve výprodejích odpovídající ceně.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    DISKO_CHECHTAK: jako fakt stopro? V Ostravě maj pobočku, kabát jsem tam našel, ale ne v mé velikosti. Jelikož jedu o víkendu do Prahy, chtěl jsem se podívat do P&C tam. Takže to nemá cenu? Pánské věci tam nemají?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ještě když už padla řeč o ebay. Pokud to sledujete, myslíte, že bych tam tuto bundu prodal bez problémů alespoň za ty 4000 Kč?? Oni mají docela velké poplatky za zveřejnění, tak se mi do toho moc nechce, ale zase bych rád prodal.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Už jsem kdysi nabízel, ale zkusím ještě jednou. Pánská bunda Burberry na prodej: http://aukro.cz/show_item.php?item=3732117359
    DISKO_CHECHTAK
    DISKO_CHECHTAK --- ---
    MARTIK:
    NAGASAWA: Na Pankráci sice jsou, ale jen dámský.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    díky za tipy
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MISMAS: Teda pokud Ti nevadí věci z druhé ruky - nový tam za tuto cenu asi neseženeš:D
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MARTIK: Pokud si troufneš, vybojuj si burberry kabát na ebayi....jen musíš dobře znát své míry:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    V Praze maji pobocku na Pankraci - Arkády.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MARTIK: Doporucuju Peek & Cloppenburg. Bezproblemu tam sezenes kvalitni kabat od ctyr tisic s 80% vlny nahoru. Zara se tvari ze je ok, ale s kvalitou je to bida - trcici nite, spatne prisity knofliky atd a H&M maji neforemny duchny z podradnyho materialu. Tak jako tak s touhle cenovou hranici projdi vsechny tri a rozhodni se. Sazim na to, ze zaparkujes nakonec do P&C.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MARTIK: v závislosi na rozpočtu bych se asi podíval po řetězcích. zara, h&m apod. mají (aspoň z mýho pohledu) docela dobře vypadající věci. kvalita přímo úměrná ceně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam