• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GHOSTSTALKER: To je sice pravda, ale TML je "velka mala znacka" - kde C&A proda 1000 tricek, TML proda jednu kosili - je otazkou, zda by vyroba z horsich a levnejsich materialu neprodrazovala vyrobu jako celek. (ztrata/neexistence uspory z rozsahu, logistika)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GHOSTSTALKER: Mam od TML cernou kosili - absolvovala asi 10 vyprani a zatim OK... Doufam tedy, ze vydrzi...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Samozrejme zalezi, co je to za kosile. Taky mam od Lewina nekolik bilych/svetlych, ktere jsou ok. Ale pak dve barevne, ktere po nekolika vypranich tu barvu zacaly ztracet.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    GHOSTSTALKER: tak to je divný, já koupil před časem dvě, a obě jsou naprosto v pohodě, prány už mockrát
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    COMODOR_FALKON: Na druhou stranu, proc by tahle znacka mela byt jina? Kdyz mohou diskriminovat cenove, proc by nemohli i vyrobkove?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    UMIAKI: Vis, co je to nadsazka?

Jinak co se tyce kvality, tak minimalne z kosil jsem pomerne zklamany. Kupoval jsem zhruba pred pul rokem nekolik od Lewina (v CR:) a nekolik od Tyrwhitta (v UK) a zatimco ty od CT jsou stale jako nove, Lewinovske uz zacinaji byt pomerne oprane (dokonce i par nekolik let starych kosil od M&S vypada zachovaleji).
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Souhlas.. Mam takovy dojem, ze pujde o podvedomou dedukci na zaklade zkusenosti s vetsinou jinych znacek.. :-)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    GHOSTSTALKER: V tom případě se nabízí otázka, proč je osočuješ z toho, že český Lewin má horší kvalitu?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    byl jsem na Andělu minulý týden a reálně tam měli 20-30% a to zdaleka ne na všechno. jeden oblek za 50%, ale ne-slim fit a kdo ví v jakých velikostech, pak asi 2 s třicítkou a 2 s dvacítkou. zbytek za plnou...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    T_Y_L: No jeste je relevantni, zda to je sleva jako sleva, nebo sleva jako vyorodej - ptz v druhem pripade sice maji oblek za 3900, ale pouze v naprosto nestandardnich velikostech.

Co se tyce te kvality, tak nevim, jestli se to pro CR nejak sidi (nemam vedle sebe dva kusy, jeden porizeny v UK a druhy v CR), takze nemuzu potvrdit.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    COMODOR_FALKON: Na britském eshopu jsou také inzrované výprodeje. Nejlevnější oblek je tam za 149 liber (ale nejsem si jistý, zda se za tu původní cenu 500 liber někdy prodává - mám pocit že je to spíše taková ta stálá sleva) tzn cca 5 000 Kč.

Na eshopu českého tm lewin je nejlevnější oblek za 298 eur tj nějakých 8 200 Kč. Pokud mají 60% slevu na obchodě a dá se pořídit za 3900, tak jsme skutečně i o trochu níže než v UK.

Pokud tedy jde o obleky stejné kvality (což jsem se doteď domníval že jde).
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    GHOSTSTALKER: To s horší kvalitou je nějaká skutečně prověřená informace (případně ideálně zdroj)?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    WATTEVILLE: Na mobilu mne celkem rychle paralyzuje agresivni nabidka malware-apps, zaregistroval jsem, ze vyprodej je od 349$, tj. 257€
    Porovnat bezne ceny pres mobil nezvladnu...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SAMOUT: A kolik tedy stoji v UK nize linkovany oblek...?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    GHOSTSTALKER: tak o tom žádná, nicméně vzhledem k bezbřehé moudrosti soudruha Singera se cenový rozdíl celkem značně zmenšil (rozuměj drahý je to už i v UK)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SAMOUT: No tak ty slevy maji hadam jen na obchodech, ne na e-shopu.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    GHOSTSTALKER: No vždyť jo, aspoň jsem žil v představě, že ten Watewillův newsletter se týkal českýho TML, kterej je snad s tím netovým propojenej, ne?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SAMOUT: To je cesky e-shop.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    GHOSTSTALKER: Internety říkaj, že nejlevnější oblek stojí 298 €, což je dle středu čnb 8 211 Kč.

Men's Suits | Business & Wedding Suits | T.M.Lewin
    http://www.tmlewin.cz/...CZ/Search-Show?cgid=Mens-Suit-Bundles&srule=price-low-to-high&start=0&sz=12
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam