• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    GEGE
    GEGE --- ---
    MARTIK: Dickies i Carhartt maji dobrej vyber. Carhartt ma v platenejch sirokej vyber barev i strihu - western/chinos X 3 sirky nohavic. Za 1500 nejaky maji, ale pokud nejsou slevy, tak spis kolem 2000.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    PAV2: obyč kalhoty na léto 1500,- ..
    PAV2
    PAV2 --- ---
    MARTIK: A co presne je to cenove dostupne? :)
    PAV2
    PAV2 --- ---
    FIONOR: To ja si stezovat nemuzu, meli fakt vsechno od uzlickovejch po ty tematicke, coz jsem potreboval. Nakonec vyhraly tyhle: http://www.tmlewin.cz/...w?pid=505336731475&start=0&cgid=Mens-Cufflinks#cgid=Mens-Cufflinks&start=31
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Zvlastni, ja s HM nemel nikdy vaznejsi problem. Rozhodne Tebou popisovana situace je hodne zvlastni...
    Ale je fakt, ze jsem dost vybiravy, co se materialu tyce a k vyrobkum z ciny jsem bonusove neduverivy...
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    MARTIK: sedi mi kalhoty z benettonu (na prikope). kvalita a strih imho lepsi nez u zary, HM.... a ceny uplne ok.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Prosím vás nějaký tip na cenově dostupné casual kalhoty, které drží tvar? Kupoval jsem zatím v Peeku a v H&M (já vím, já vím, lowend, nebrat, atd...).. V kabince dobrý, první tři dny dobrý, ale pak to na mně začne plandat. U výběru druhého kusu jsem už byl obezřetnější. Kalhoty jsem měl při zkoušení fakt těsné, skoro problém zapnout. Chtěl jsem si tak nechat rezervu.. no a stejně na mně po týdnu nošení plandají..
    PAV2
    PAV2 --- ---
    Tak tip na knoflíčky už nepotřebuju, objevil jsem u T.M.Lewin, konečně pořádný výběr!
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MARTIK: Bídáci! :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    UMIAKI: Peek v Praze nemá pánskou módu. (Aspoň loni neměl).
    PAV2
    PAV2 --- ---
    Máte někdo tip na obchod v Praze s velkým výběrem manžetových knoflíčků, klasické i tématické? Díky
    NASTY
    NASTY --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: Děda byl hráč :-). Já, jak jsem psal, zkušenosti s koženou podešví teprve sbírám. Na podzim budu moudřejší.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: Ona i gumová se sešlape. Je to prostě podrážka. A kožená se paradoxně dost likviduje i na kobercích v kanclech. A ty chodníky z jara jsou děsivý, kdy každý kamínek a písek křoupe pod koženou podrážkou :)
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    ABRAHAM, NASTY: Pravda je, že kožená podrážka odchází v agresivním prostředí, jako jsou třeba pražské chodníky (ideálně na jaře plné posypového kamení), celkem dost rychle nehledě na komerční chemické ošetření. Praděda si prý vyráběl na kožené podrážky vlastní impregnaci z vodního skla, lněné fermeže a možná ještě něčeho dalšího, ale netuším, jak by to bylo dnes náročné vyrobit v bytě (při tepelné úpravě lněného oleje vznikají při vyšších teplotách docela prudké toxiny).
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    FLAVIGNY: Zkusil bych se podívat v Aréně štěrboholy v Sararu a Park Avenue.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    FLAVIGNY: Peek and Cloppenburg?
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    poradte prosim, kde v praze koupit blejzr, sako na leto? cena kolem 5 tis.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    Hm, teď ještě koukám na nabídku u Tyrwhitta a znervózňuje mě, že některý boty mají zmínku o Goodyear Welted podrážce, ale tyhle ne. Co to je teda zač? Nebude to ještě nakonec lepený, nebo tak něco? Nemám se radši dívat na vyšší řady?
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    NASTY: V podstatě mám celkem podobný zkušenosti. Než se podrážka zbrousí (den, dva), klouže to, zejména na hladkém povrchu (dlažba apod.). Pak už je to pohoda. Ohledně tonicu či výživy podešve jsme na tom taky stejně. MvČ/LeP zdárně propagují tyhle výrobky, ale stejně tak jsem četl názory, že to stejně nijak výrazně životnost neprodlouží, zda-li vůbec. Nicméně stojí to pár korun, nijak to podrážce neublíží, tak proč to tam nepatlat :)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    BOBASH: Zas takovej znalec CT nejsem a neber to jako bernou minci :) Na webu jsem četl, že ty širší (tj. G git) vyrábí Barker a klasický eFka Loake. Dle téhle logiky by to měly být Loake. Ale nikdo neříká, že to může být i jinak nebo dokonce někdo úplně jiný. Jinak já bych se té kožené podrážky až tak nebál. Mám na ní troje boty a zvykl jsem si až moc rychle. Ty s gumovou se mi jaksi přestaly líbit. Chce to jen trošku větší péči, neprocházet se pořád bahnem či skákat do kaluží :) Mám jedny boty od Blažka na gumě, která je už ošoupaný, boty po roce prošlapaný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam