• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: A když ti maminka kupovala první kalhoty, řekla ti, že maj kapsy na obou stranách? Já nosím nalevo telefon, klíče, plus 1-2 papírový kapesníky vpravo. Peněženku vpravo vzadu.

A do kapsy v džínách se 4" telefon vejde s bohatou rezervou, aniž bych vůbec cejtil, že tam je. 5" se imho ještě tak nějak vejde taky, i když už to bude nepříjemný.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUBANCZ: ja nerad platim kartou..sem paranoidni..takze taham spis cash..ale musel sem si kvuli tomu poridit penezenku :)..nastesti je od pininfariny :)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    KOUDY: tahas sebou moc kramu... karta, mobil, klice od auta, 2-3 kapesnicky, nic vic clovek nepotrebuje :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mám na sobě právě kalhoty na míru, Find7 se do přední kapsy v pohodě vejde, když si sednu tak už mírně tlačí do stehna - ohyb nehrozí, má kovový rám.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    NAVARA: U mensiho telefonu ok, ale u 5" phabletu je to dost obtizne predstavitelne, protoze ty treba maji vysku pres 140mm a az tak daleko snad zadna kapsa nesaha...

Ale ted jedny moje nove kalhoty maji komdomkapsu sire cca 100mm, tak tam by se dal normalne nosit i vetsi telefon...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja bud nosim oblekovy kalhoty nebo dziny..a u vsech nosim v predni kapse pohotovostni hajzlpapir..nejaky drobny a klice od auta..mobil se mi tam absolutne nevejde..takze ho nosim v zadni a v druhy zadni mam penezenku..pokud nemam oblek..to pak nosim mobil ve vnitrni strane obleku a penezenku v druhy vnitrni kapse..:)
    NAVARA: buznakalhoty nemam zadny ale ani u oblekovejch kalhot se mi nevejde do predni..nebo mozna vejde ale bal bych se presne toho ohnuti kdyz si sednu..nehlede na to ze tam nosim klice a urcite by se to neposkrabatelny sklo mobilu okamzite poskrabalo :)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Hlavně prosím Vás nenoste ty přiléhavý kalhoty! Budete vypadat hrozně!

NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: když nemáš zmíněné buznakalhoty, je přední kapsa na stehně, takže (u pořádného telefonu) žádný prostor ohyb
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Já mám teda (jak už bylo zmíněno) jen čtyřpalcovej, ale v zadní kapse by mi to:
    - přišlo nepohodlný
    - přišlo riskantní, protože riziko, že se ohne, když si na něj sednu, je trochu větší, než když ho mám jen normálně v kapse
    - přišlo divný, protože zatímco v přední kapse víceméně není vidět, v zadní bude trčet jak bolavej prst
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    KOUDY: jasne, proc bych nenosil? ja vetsinou cestuju mezi kanclem a autem kde vsude sedim. Na jednanich, doma, nebo v restauraci je na stole a pro normalni noseni je bud v predni kde mi nijak neprekazi nebo v ruce protoze neustale neco resim...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ty fakt nosis petipalcovej telefon v predni kapse kalhot?..proc ne v zadni?:)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    COMODOR_FALKON: mam 5" S4 a nosim ji normalne v ruce nebo predni kapse kalhot a bez problemu :) ale je fakt ze nenosim zadny buzna prilehavy kalhoty..
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Já se držím 4" HTC Desire X, který se ještě vejde do přední kapsy u kalhot, aniž by se ohnulo. 5" telefon odmítám vlastnit.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    ABRAHAM: Já nosím veg tanned peněženku na karty a dostává dost zabrat. Postupně tmavne a bude jednou myslím hodně hezká. Pokud je kůže kvalitní, tak jí nemůže snad nic uškodit:-)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    To by mne docela zajímalo - s ohledem na skutečnost, že můj současný mobil umírá (Ideos X1, 104 × 56 × 13) hardwarově i morálně a doba se od mobilů posunula k phabletům z 5' a větším displejem...

Kde ty phablety nosíte...?
    Já teď váhám mezi phabletem Galaxy S4 mini a phabletem ZOPO 320 a tak nějak se mi moc nelíbí představa, že bych si k nim nejspíš musel pořídit pouzdro na opasek, nátepník s pouzdrem, nebo na sobě mít trvale sako/bundu s velkou kapsou...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    mam mensi..nejsem hipster..nejsem debil abych nosil mobil v predni kapse kalhot..nejsem debil abych nosil mrkvacovy kalhoty :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: a co z toho nesedí?! :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MISMAS: ohejbaj se jen ty vetsi kdyz je hipsteri nosej v predni kapse svejch mrkvacovejch kalhot..jinak ne :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: a pozor, aby se Ti k těm vláskům ještě neohl :P :D
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    AHASVER: dik, bohuzel nic peknyho
    KOUDY: no ja prave mam poskrabanej display a to je prej safirovy sklo :/ kdyz to porovnam s paneraikama, ktery dostali uz tolikrat zahul a nic tam videt neni, tak to vypada ze je to spis jen tvrzeny pvc.. Par kreditek zbytecne zvysuje profil toho krytu. Nosil sem v predchozim pouzdre (sprcka) kartu, semtam penize a par vizitek a bylo to 3-4mm vypoukly a to je dost. Takhle staci jedna kapsa na kartu popripade dve pod sebou a cajk...

Za Tlustym nebo Müllerem se chci zastavit ted v tydnu, jen me zajimalo jestli tady nekdo nemate blizsi zkusenosti :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam