• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Danny.P: česká značka peněženek s pouzdrem pro iPhone | CzechCrunch
    http://www.czechcrunch.cz/2014/10/danny-p-ceska-znacka-penezenek-s-pouzdrem-pro-iphone/
    TUILE
    TUILE --- ---
    COMODOR_FALKON: Tak to uz chapu :)
    Ale neni to oblikanǐ :)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Ty náhrdelníky jsou na hraně :D
    NAVARA: Tohle neeee. Jako bágl v pořádku, ale tohle si přece nemůžeš vzít k saku.
    Já s sebou tahám messengera Dakine, který taky není v pořádku, ale prostě ho potřebuju, protože u sebe potřebuju spoustu věcí a ke košili/tvídovému saku to vypadá myslím relativně v pohodě.

BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Hm, to zní jako já. Naštěstí to zachraňuju tím, že nedělám krajkový náhrdelníky, moje hlavní záliba jsou americký auta, piv vypiju 10 a jsem ženatej :-D
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    TUILE: Mno prý působím "podezřele" - chodím v pěkném oblečení, umím celkem obstojně vařit i péct, jsem si s nimi schopný povídat o ladění barev, vyznám se nadstandardně v IT, občas v rámci kreativity vyrábím krajkové náhrdelníky, nemám rád fotbal a hokej, po 5 pivech nejsem dalek zhroucení pod stůl...
    ...a většinu času jsem single a "neškodný" protože mi průměrně jednou za 2-3 roky nějaká slečna při nějakém románku zlomí srdce (naposledy minulé úterý) a já se s tím další 2-3 roky vyrovnávám...

Takhle jsem byl zachcen s drinkem Zerg Rush před cca měsícem a půl na kamarádčino narozkách...
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    NAVARA: sice nevypadas jak gay, ale jako instalater... :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DEMONOFANARCHY: mám právě v černé, dokonce tam běžně mám i neúplněkošér nášivky (do slušnější společnosti je sundavám :) a zatím se to obešlo bez komentáře :o
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    not gay!
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    TUILE: a pokud se přidají ještě barvy, tak nedostaneš ani šanci to vysvětlit :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    COMODOR_FALKON: vazne te zeny povazujou za buznu, kdyz chodis slusne oblecenej?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Drobná korekce: "z pohledu negayů a žen" :(
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    UMIAKI:
    KOUDY:
    to je trochu kravina ne? Pokud nejsi byznys typek a pritom se chces oblikat pekne, gentlemansky ci proste pekne (coz dle myho rozhodne neznamena nutne oblek nebo sako), tak zrovna mit takovou kozenou aktovku nebo mit tasku pres rameno, to mi teda gay neprijde (ale je to urco dany i tim, ze takovou presne nosim :D) ... kazdpadne se to ke spoustu obleceni hodi vic. Ale tohle je presne ta vec, ktera je mnohem vice zalezitosti vkusu jednotlivce, nez nejaka univerzalni pravda dle nejakych zabehlych pravidel.

UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MISMAS: Ale jenom z pohledu negayů :-) Gayové takovéhle stupidní předsudky nemají a rozhodně se nepoznávají podle tašky přes rameno :-))
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    Jako pánové, nevím v jakém vesmíru žijete....ale ve vesmíru, kde se vyskytuje většina běžného obyvatelstva čr - jsou všichni muži, kteří se obléknou hezky, stylově nebo jen trošku nadstandartně než běžný "plebs",jsou absolutně a automaticky gay! :D
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    KOUDY: Ta hnědá moc elegantně nepůsobí, vypadá jako koženka...
    Ta černá, co jsem dával já byla Vuittonka.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUBANCZ: ne..podobnou mam taky..:)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    KOUDY: a tohle je taky gay? ja zebych ji kdyztak vyhodil do popelnice... :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    UMIAKI: tak to je taska na notas ne?...tohle uz mi treba hipster/gay prijde

MARTIK
    MARTIK --- ---
    KOUDY: wtf? Od kdy jsou pánské kožené tašky přes rameno něco zvláštního? To všichni nosíte batůžky nebo kufříky?
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Třeba tohle je gay, jo? Jen ať vím. :)

Tohle je taky gay?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam