• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BOBASH: Nebo se pro začátek aspoň nechat ostříhat.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    KOUDY přejmenuj to rovnou na Gentlemans style aneb how not to look gay (blog style) :-)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Satén na veřejnosti? Tak to se pak nediv :)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    COMODOR_FALKON: saten, to melo bejt misto sametu, sem si jen nevzpomel na spravnej nazev :)
    Kazdopadne mi stejne k tobe prijde nelichotiva, ale mozna to dela jen ta fotka nebo blbej odlesk...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    LUBANCZ: Hedvábný satén (T.M.Lewin)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    COMODOR_FALKON: Hell party musela být fakt hrozný peklo :-(
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Aha. Už chápu.

Obávám se, že jestli se svým ksichtem chceš, aby tě ženy nepovažovaly za buznu/zženštilce, měl by ses nechat najmout do cizinecký legie, začít se živit zabíjením aligátorů holejma rukama nebo aspoň nastoupit na pár měsíců do vítkovickejch železáren :)))
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    COMODOR_FALKON: hele ta modra kosile, to je jen z umely hmoty, samet, nebo prijde silene hnusna jen me? :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MISMAS: Lepší? + 1 s kamarádkou na Hellparty (WTH 10/2014) po asi 4 pivech + 2 portrétovka tamtéž, v téže dobu
    - což mi připomíná - kde sháníte brože/špendlíky/jiné boutoniere věci...?
    Náhrdelníky k vidění zde. Není to nic světoborného, vyžaduje to jen trpělivost, preciznost a soustředění...

Jo a ještě jsem zapomněl, že si občas hraju s obrazy i slovy a donedávna jsem tančil argentinské tango (momentálně jsem bez tanečnice).
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    FARFELOO: Diky! Koupil jsem ji a dnes mi prisla. Nakonec barvou neni tak moc tan, jak jsem cekal. Je podstatne tmavsi, takze nemam uz tak moc strach, ze ji brzy odrovnam. Nosim ji vesmes v saku, v kalhotach temer vubec a jeany vubec nevedu. Tak jsem sam zvedav, co se mnou holka zazije. Ac je to trochu smutne, je to vlastne moje prvni kozena penezenka :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: Výborný look:) Takovýmto stylem chodím nejradšejš:D
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    UMIAKI: Proč jsou náhrdelníky na hraně? Zlatníci jsou taky muži (většinou) a nikdo z nich geje nedělá!:D
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    COMODOR_FALKON: Fotka mi nende vidět:D
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    ABRAHAM: Vyfotil jsem ten svůj cardholder. Ten přepálený pásek nahoře ukazuje jak světlý byl, když byl nový... Řekl bych, že na mým kousku je hodně indiga (zadní kapsa jeans, téměř nonstop), takže pokud ji nebudeš mít v jeans, tak dostane zase jinou barvu.

LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    UMIAKI: ale jo meni, sleduju BI uz par let :) minimalne je to treba brat jako informacni letak na novy kolekce, ono v tom clanku beztak neni moc co novyho k napsani...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    LUBANCZ: Tyhle články tvoří tak, že přepíšou číslici v datu a postnou to znovu. To se nemění.
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    Best Jackets For Winter And Fall - Business Insider
    http://www.businessinsider.com/best-jackets-for-winter-and-fall-2014-10
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jinak ja proste vic nez tohle

KOUDY
    KOUDY --- ---
    preferuju tohle

KOUDY
    KOUDY --- ---
    UMIAKI: vsak jo..ja osobne moc proste nemam rad takovy ty hnedy hipstersky tasky pres rameno a jakmile je to cerna business taska tak ji bud vezmu do podpazdi nebo normalne do ruky za horni poutka..jakmile ji dam pres rameno at uz normalne nebo pres..tak sem bud v hipster/gay teritoriu nebo v teritoriu ITaku ktery takhle nosej velky tasky s notasama - a tam to chapu..

JAFROST: jo vsak jo..rikam ze je to spis muj nazor nez ze bych to bral jako nejakou obecnou pravdu a nekoho tim odsuzoval..hnedou kozenou tasku pres rameno mam taky ale pripadam si v ji jak buznic tak ji nenosim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam