• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    GHOSTSTALKER: když nemá lesklá záda, tak se dá nosit i bez obleku, ne?
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    TUILE: Ja treba nikdy neprisel na chut tem megabarevnejm ponozkam. Jednobarevny se mi docela libi i v jine barve nez cerne a sede. Co se tyce tkanicek, tam asi spis preferuju klasiku.
    TUILE
    TUILE --- ---
    SHAMAN99: Ano!
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    UMIAKI: Docela vtipny kdyz si clovek precte na tom Kralickove blogu clanek, co tomu asi predchazel. :) ne ze bych s nim v necem teda nesouhlasil... Co za vas? Barevne ponozky/tkanicky ano nebo ne?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NASTY: Vesta je soucasti obleku asi jako sako :). (viz blazer)

How to Wear Men's Waistcoats & Odd Vests — Gentleman's Gazette
    http://www.gentlemansgazette.com/men-waistcoats-odd-vest-how-to-wear/
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    DEMONOFANARCHY: :D Za mne asi první, co se mi od Lohniského líbí :-)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    DEMONOFANARCHY: lohniskýmu je imo duševně asi tak pět. le premier fajn, ale tyhle jeho oduševnělý výlevy na téma "kdybyste to ještě nevěděli, tak já si s nikym pinďour poměřovat nepotřebuju, ale pro jistotu vám vysvětlim, proč ho má každej menšího" mě občas zdrží od toho, abych si tam koupil nový tkaničky
    NASTY
    NASTY --- ---
    PETAW: Pokud potřebuješ být formální, pak bych do toho nešel, protože vesta je součástí obleku a měla by být ze stejného materiálu jako kalhoty a sako. Raději bych ji v tom případě nechal doma. V rámci casual variací rozdílná vesta a sako určitě neva, ale i v tom případě bych asi nevolil barevnou variantu kterou popisuješ (ale to už je věc estetických preferencí).
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    EXCITE: latentně homosexuální je ten, kdo za vším vidí latentní homosexuály. Vítej v klubu.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    UMIAKI: latentně homosexuální je potenciálně ten, kdo chodí shopovat nebo nosí polobotky s krátkýma nohavicema na boso(a v tomhle případě ta latence spíše vylezla na povrch). Jestli se v tom nacházíš a slovo buzna ti přijde jako inzultace,tak se ti omlouvám. Jednal jsem v afektu z pohoršení, že někdo zaměnuje slovo gentleman za zbuznutí.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    EXCITE: Nečetl jsem to, ale jak u nás teď ve firmě kolujou emaily, tak jsem se rozhodl, že budu taky pride ally a budu pomáhat těm, co jsou zjevně latentně homosexuální, aby se za to nestyděli a vyšli ven na světlo.
    (/ot)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    UMIAKI: To je moc dlouhé čtení a ty obrázky mne k tomu aby to četl moc nepovzbuzují, určitě to máš načtený, můžeš sepsat perex?
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MARTIK: kristaboha,ty chodíš shopovat? Popíjíš přitom Shirley temple? :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KOUDY: tipuju na nějakou buznu
    PETAW
    PETAW --- ---
    Prosim vas, je mozne kombinovat tmavosedey oblek s navy vestou? Alebo to bude priserne strapnenie a neznalost? S bielou koselou a cernymi oxfordmi samozrejme.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KALIBAN: jo, proto jsem si zkusil nechat narůst fousy, protože už mě to věčný holení se štvalo. Za chvilku otupěná žiletka, nemůžeš se holit každej den, protože pak máš z obličeje islandskou krajinu a navíc jsem talent a pokaždý se někde pořežu... naštěstí mi fousy rostou dobře... jinak i tak, mach3 bylo asi to nejlepší. Holící mašinky tě nikdy neoholej do hladka a wilkinson, co jsem měl přestali vyrábět, resp. se nedali sehnat žiletky.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Kurva to jsem zase otevrel pandorinu skrinku.... vzdyt je toho miliardy.... :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    KALIBAN: Já se holím klasickým trojdílným strojkem, "bagrem" na žiletky. Strojek je samozřejmě trochu lepší než plastový Wilkinson za 70 Kč z Tesca, konkrétně Edwin Jagger, a žiletky jsou japonské Feather. Štětka z jezevce je z DM drogerie stejně jako krém Barbus, tady ale plánuju vyzkoušet taky nějaký upgrade.
    Důvod pro tohle pro mě je, že mám husté, silné a tvrdé vousy a všechny ty Machy se mi zanášely, tahaly mě, rychle se tupily, řezaly mě a vůbec prostě nefungovaly. Jo, a taky navzdory větší počáteční investici to moje holení vychází levněji ;-)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Hele otazka do plena, ty z vas, ktery se holite do hola, cim se holite?

ja uz asi tisic let nejakou gillete ziletkou a rikal jsem si ze vlastne nic moc novyho nejde vymylset a neresil to.. ted jsem nekde vyhral nejakej petibritej wilkinson a holi to tak ze to vubec netaha a prijde mi to vyrazne lepsi... ovsem urcite to nebude vystrelek moderny

tak me napada, jestli neni jeste neco pokrocilejsiho v tehle fazi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam