• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    COMODOR_FALKON: Mě na tobě fascinuje, jak se zajímáš o obleky/eleganci, ale přitom nosíš ty dlouhé vlasy a bradku což mně osobně přijde jako vrchol nevkusu :D Ale nic ve zlém, každý jsme nějaký :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Pri foceni uplne ne, cestou na foceni ano...
    Je to focene loni na podzim...
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    COMODOR_FALKON: při focení táhlo na krk?
    CADDY
    CADDY --- ---
    BOBASH: pozde...koupil jsme jen jeden nahodny kus na ebayi...kvuli cene a rychlosti...kdyz to sedne, mam v kosiku neoc na otm aliexpressu, tam se mi to fakt libilo..ale to prijde tak na konci ledna, kdyz ted objednam :)

Proto jsem hlavne chtel, jestli neni neco dostupneho tady, abych to mel hned...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CADDY: Kde, popř. co to stálo? Jestli uměj víc kusů za jedno poštovný, tak bych se možná přidal...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Here I go... S ascotem z hedvabneho shantungu na krku...

CADDY
    CADDY --- ---
    MARTIK: zrovna jsem si jednu na zkousku objednal...a vaham nad dalsima dvema :) Tak uvidime :) Ale na foto to moc nebude, nejsem fotogenicky, vzdy vypadam jak kokot :) Bez ohledu na obleceni :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Chlapi, kupte si tu šálu, vyfoťte se a hoďte to sem. Jinak to nerozlousknem.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    AHASVER: To je fajn do hor, ne do prace (pokud nedelas na horach).
    CADDY
    CADDY --- ---
    AHASVER: co to je za podivnost, to neznam? :)

BOBASH: presne tak...klasickou salu si beru jen ke kabatu, ale to musi byt fakt kosa a musim se venku zdrzovat dlouho...

Treba se pod tou day cravat/ascot tie budu parit, ale za zkousku to urcite stoji...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    AHASVER: A co by se tady mělo řešit, když ne tohle ?:)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    kluci, já teda měl pocit, že se tu řeší úplně jiný věci, ale když to tak nutně potřebujete, tak podle mě je aspoň fajn si přiznat pravdu, a proto doporučuju http://www.hudy.cz/goodssearch/buff-original-buff,28493-cashmere-red.html

to vám splní všechny potřeby a v česku budete vypadat jak mnohem menší exoti
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CADDY: Přesně. V kombinaci tričko + košile + sako (případně se svetrem přes košili) jsem schopen fungovat víceméně furt, akorát mám furt nastydlej krk.
    CADDY
    CADDY --- ---
    UMIAKI: prave proto, ze se nechci moc parit, ale potrebuju chranit krk (na tom jedinem citim chlad), jinak jsem furt nachcipany....a diky tomuto muzu chodit venku ve sve klasicke konfiguraci kosile+sako, dokud nebude fakt kosa...a kdyz na to koukam, i to dobre vypada...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    UMIAKI: Třeba proto, že mám každou chvíli nastydlej krk a nechci furt nosit klasickou šálu...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Stranou to, jestli vám to sluší nebo ne - osobně nechápu, proč bych si dával na holou kůži mezi košili a tělo nějakou hedvábnou šálu. Za a) by mi bylo horko, za b) by mi to nebylo příjemné. Přijde mi to prostě out.

Když budu chtít něčím oživit bílou košili, tak je spousta jiných možností, které jsou stejně barevné/vzorované a nemusím je dávat na dry cleaning když je nosím párkrát na sobě :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    BOBASH: jasne, ja se narodil jako duchodce :-D
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    UMIAKI: Caddymu je sice fyzicky pod 40, ale psychicky vysoko nad 50, takže k němu se to perfektně hodí :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    cim vice na to koukam, tim vice to potrebuji :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    HYPNOGEN: jako že na týhle fotce mu to sekne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam