• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    UMIAKIMARTIK Jů, máme mínuska!
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    COMODOR_FALKON: Teď jsem si vygooglil, co to vlastně je a vyskočily na mě tyhle fotky:

Muž by v místnosti pokrývku hlavy mít neměl, ale tak jako by mi to nepřišlo nepatřičné na koncertě Kabátu nebo Tublatanky nebo Petra Koláře, tak by mi to nevadilo ani tady. V čem jsi tam šel prosím pěkně ty?
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: A s výjimkou toho, když je někomu zima. A s výjimkou toho, když má někdo třeba rakovinu a chtěl by skrýt svou pleš. Je to o ničem a řešíte to moc dlouho. Pravidla jsou a výjimky z nich taky vždycky budou.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    BADHORSE: Jasneeee... Maly hacek je v tom, ze VB se dopoustel pouze jedine chyby: Kapesnicek do saka a kravata/ascot/satek nemaji mit stejnou barvu/material...

Nektere veci (pokryvka hlavy uvnitr budovy) jsou ale celkem univerzalni...
    (s vyjimkou pokryvek nabozenskych)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    Falkon od ty doby co jsi tady postnul svou fotku ala Vit Barta, te musim brat s obrovskou rezervou. V hledisti rock opery dozajiste neni zadny dress code, takze to ani nemuze nikoho poburovat.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Ne, nemaji... To je prave prilis exoticke i na RockOperu...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Takže všichni mají na hlavách kšiltovky?:)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Tak ja tu a tam nekam zajdu, ale tim ze preferuji predstaveni, ktera mne bud zaujmou ne uplne tradicnim pojetim sceny nebo pristupu, s mirnou preferenci komedie, tak se vetsinou vyskytuji v mensich divadlech s uvolnenejsi atmosferou i dresscodem - a tedy i s podobnym vzhledem publika, jako v RockOpere...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Možná bys měl někdy do divadla zajít a zjistit, že tam není hlediště plné umělých úsměvů. Stejně jako hlediště rock opery nemusí být plné mániček s goatee na obličeji...
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    COMODOR_FALKON: "snobismus"
    COMODOR_FALKON: "divadlo"
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    COMODOR_FALKON: Vzhledem k tomu, že ti na rock opeře vadí pokrývka hlavy, tak jsina dobře cestě :).
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Ah tak...
    Treba si jednoho dne vypestuji take takovy level snobismu a v divadlech s hledisti plnymi umelych usmevu se mi cosi podobneho stavat nebude...
    ...a nebo taky ne...
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    COMODOR_FALKON: mě se to nestalo. Jako gentleman se podobným cirkusovým atrakcím vyhýbám.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    COMODOR_FALKON: Nestalo. Ale tohle je RockOpera a nekdo, kdo chodi s nekym, kdo hraje v Ordinaci v Ruzove zahrade.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Kdyz uz jsem to nakousl v jinem auditku, tak to postnu i sem...

V utery jsem byl v divadle - RockOpera Holešovice.

Prede mnou sedel tenhle manik a celou dobu (2,5 hodiny) v te prosivane vesticce a s cepici na palici...

Pozn. ta blondynka vedle nej je jeho pritelkyne, pry herecka z Ordinace v Ruzove zahrade (dle infa od me pritelkyne).

A co vy ? Stalo se vam nekdy, ze jste sedeli 30+minut nekde v hale a ponechali si cepici na hlave..?

ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    KOUDY: K tomu BI moc ne. Takhle vtipne napsaný clanek je vidět zřídka. V tom druhýem Time je to napsáno alespon trochu ctive. Ve Forbsu je to fakt Bullshit. Typicky, když nekdo, kdo o tom nemá ani páru o hodinkách začne psat o investicích do hodinek. Je to je promo tech značek, co tam jsou. V zásadě jde jen o nepovedené PR. Jestli chceš alespon vtipnou příhodu o investování do hodinek, která stojí na reálném základě a taky jde přitom o PR, ale alespon něco prináší, tak si přečti tohle . Je to rozhovor s bývalém šéfem privátního bankovnictví UCB
    Raymond Kopka: mezi bankou, činkou a hodinkami
    http://zen.e15.cz/pribehy/raymond-kopka-mezi-bankou-cinkou-a-hodinkami-998848
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ADDALBERT: Celá česká mutace Forbesu je hroznej bullshit.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADDALBERT:
    ADDALBERT: takovych clanku sou stovky..:)
    COMODOR_FALKON: proto druha cast te me vety
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KOUDY: Mno... Krome tech Patek Philipe jsou to dost obludnosti vhodne fakt jen jako "investice v trezoru"...
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Tohle je taky super

Watches: Which Watch Brand Is the Best Investment?
    http://time.com/money/4058109/watches-value-rolex-investment/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam