• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KALIBAN: Co COURLUX - je to jedna z tech zasilkovych firem, co otravuji po telefonu a nejsou uplne levni, ale vse, co jsem od nich zkousel, kvalitou minimalne odpovidalo cene...

Skvele bambusove ponozky posilaji v baliccich po 3 parech kazdych X mesicu, standardne 4...

Jsou trochu silnejsi, ale prave proto jsou velmi mekke a odolne.

Do 150 Kc/ par se vejdes a ze Svycarska se clo neplati...
    GEGE
    GEGE --- ---
    KALIBAN: osobni doporuceni a usetreni za clo apod. naprosto chapu. ja mam nastesti k kickstaterem dobry zkusenosti, i kdyz zatim jsem podporil tri veci. jestli je koupim, tak poreferuji :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    GEGE: plus teda bych mozna neco, s cim ma nekdo osobni zkusenost... moje zkusenosti s vecma s kickstarteru jsou bohuzel ... hm.... rekneme ne uplne vyrovnany
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    GEGE: no priznam se, ze takhle high tech jsem na to nekoukal... chtel jsem jit zase podobnou cestou, koupit tech ponozek pro kazdodenni bezny noseni milion a neresit (odpada tim nutnost ponozky parovat... je to extremne prakticky) a dat za par tech ponozek petikilo bez postovnyho, cla,dph apod mi prijde trosku moc ... ty co mam a jsem s nima naprosto happy staly par maximalne 150...

GEGE
    GEGE --- ---
    KALIBAN: mrkni na kickstarter, dost casto jsou tam nejaky zajimavy nesmradlavy a zaroven stylovy ponozky.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    CABANNOS: Já nosím bavlněné "baker boy hat". Mám modrý a béžový. Fedora a další klobouky jsou na mně moc "stylish", kšiltovka je humus a slámak. Sluneční brýle nenosím, protože mám dipotrické a potřebuju se něčím stínit.
    http://www.adam-ant.net/images/hat.jpg
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Poraďte mi prosím přijatelnou pokrývku hlavy pro parné letní dny. Jak se chráníte před sluncem vy?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    FLAVIGNY: dik

a jeste jeden dotaz, pred nejakym casem jsem si koupil asi 50paru stejnejch cernejch ponozek... byly to mybio od beliney... totalni spokojenost, nizka smradlavitost, pohodlny, nepotici, parada... postupne mi dochazej a uz se nedelaj
    takze delam konkurz na novy ponozky... chci po nich to samy co od tech preditm. mate nejakej tip?
    KIA
    KIA --- ---
    JAKE_UP: Dle reakcí to vypadá na : Milost Stepar . (Pod clankem dekuje za korekci gramatiky, tudíž soudím, že jde o autora.)
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    KALIBAN: Uniqlo
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    nejaky tipy kam na chinos? myslim ze mi tohle v satniku chybi
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JAKE_UP: Aha. Tak to se s ním asi rozešli znova :-), protože tady v tom vlákně se píše, že na Muže v Česku nebude mít vliv a jen převzal forum:

Nové Stylfórum.cz - vylepšení - O fóru - StylForum.cz
    http://www.stylforum.cz/topic/1777-nov%C3%A9-stylf%C3%B3rumcz-vylep%C5%A1en%C3%AD/
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KOUDY: Takovy financni poradce sveta mody pro muze.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAKE_UP: ja vubec nevim kdo pavel kralicek je..ale tohle sem nasel u kamose na fcb..tak sem to sem hodil
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    T_Y_L: Zhruba na podzim, kdyz web spal, hledali nove autory a kratce jsem s nim komunikoval jako s tim, kdo to bude mit starost.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JAKE_UP: Králiček už pro ně imho docela dlouho nepíše (několik let), protože ho vyhodili (sám to někde psal na svém blogu).

Ale na druhou stranu mi nepřijde, že by to mělo nějaký pozitivní dopad a ty články mi tam přijdou dlouhodobě celkově dost povrchní (oproti nějakému začátku, kdy tam občas vyšlo něco hlubšího).
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KOUDY:

Jinak mě mrzí, že článek není podepsaný, protože co vím, tak Muže v Česku Pavel Králiček, kterýho absolutně nemůžu. A tak nevím, jestli už mám k článku rovnou přistupovat s předsudky.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    1) nedbalá elegance přece není totéž, co smart casual (reaguji na titulku článku)
    2) džíny a triko nejsou smart casual ani nedbalá elegance (ta sekce o tričkách!) . Nic proti tomu oděvu nemám, sám tak chodím.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Mně se líbí, že i jeansy a tričko jsou zařazeny mezi smart casual. Doteď jsem si myslel, že se oblékám na burana.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    COMODOR_FALKON: Nevím co považuješ za hipsterství, případně do jakého dress codu bys ho zařadil ty?

Imho je prostě smart casual dost široký pojem. Na jedné straně jde o to se na to oblečení úplně nevykašlat, na druhé by to neměl být business oblek s kravatou. Tj vejde se do něj ledacos volnočasového a slušného (tj i čistě košile a chinos, ale i blazer).

Akorát mě tam tedy nezapadaj ty šortky (ještě v kombinaci se sakem to považuji za zvrácenost).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam