• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    UMIAKI: nějaký tip na fairtrade boty teda? Ideálně vyráběné tam někde v třetím světě, ale ve férovějších podmínkách?
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Já mám normální české opasky odsud http://www.opaskyjurca.cz/?panske,22
    Dost rád bych nějak omezil spotřebu kůže na výrobky... https://www.youtube.com/watch?v=mMivqgLcfs8
    CADDY
    CADDY --- ---
    Tak mne teda vydrzi vice opasky...ty mam klidne roky, body se odporouci rychleji, vetsinou uz jsou druhy rok totalne v haji...(nemam teda nic extra, bezna konfekce, ale to ty pasky taky)... kazdopadne ti lepsi nabizeji opasek ze stejneho materialu k botam jako bonus (treba Michal Pavlas)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Mne drzi boty i pasky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Opasky mám dva, od Oto Müllera, už dobře 5+ let a pořád drží, boty od Siebela dají tak dva roky
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    AHASVER: Já mám teda jeden černý, jeden tmavě hnědý. Asi deset let a nosím je každý den... jaké opasky si to kupujete?
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    T_Y_L: taky na to koukám jak zjara... boty mám klidně pět let, opasek je na sezónu
    SITH: osobně černá/černá a tím je hotovo ;)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    UMIAKI: Zajímavé - mě vydrží déle boty, než opasek - a to podstatně. Opasek se tak nějak zohýbá, vytlačí se místo kde ho zapínám, nebo se mi jeden poškrábal u spony. U bot mi přijde kritická podrážka, ale s tím se dá něco dělat - opravit že se dá dál bota nosit.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    SITH: Nemáš šanci. Musel bys to mít od stejného výrobce, ze stejné krávy.
    Říkáme vždycky ať si zákazníci koupí raději o odstín světlejší, protože to tmavne. Navíc opasky vydrží déle než boty, tak to se taky bere v úvahu.
    Podle mě čtveřice opasků - černá, tan, tmavě hnědá a hnědá do červena by měla vydržet "navždy":)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    SITH: Pak bych asi jedině hledal pásek od stejné firmy jako boty. Imho to jinak nemáš šanci chytit, aby to bylo stejné. Imho horší otázka je, co dělat s páskem a botami aby se ten stejný odstín držel i nadále při používání, krémování atd.., protože mě se tedy odstíny bot v čase lehce mění.
    SITH
    SITH --- ---
    T_Y_L: mě právě jde o to mít tu srovnané maximálně co to jde, takže jak mám postupovat. Nevím zda nejdřív boty a pak pásek, nebo koupit oboje za předpokladu, že to dělají v jedné firmě z jednoho odstínu.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    SITH: Osobně mám přístup moc to nehrotit. Mám nějaké tan pásky a tan boty a tmavě hnědé pásky a tmavě hnědé boty. A úplně přesně stejný odstín nemají (už jen proto, že mám víc bot než opasků). Stejně se odstín bot postupně mění, takže by člověk musel stejně udržovat i pásek.
    SITH
    SITH --- ---
    když si kupujete nové boty, jak řešíte stejnou barvu pro pásek? kupujete to ve stejném obchodě, nebo koupíte boty a pak obcházíte x obchodů a hledáte stejný barevný odstín?
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    GHOSTSTALKER: Díky za odpověď.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ENDRUE: Sako a vestu nebo svetr.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    Co nosit v tomhle počasí? Na kabát je teplo, v saku je mi zima.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Mám trochu nezvyklý dotaz. Při postupném vyklízení baráku po úmrtí člena rodiny jsem objevil vzorně zabalené toto sako. Na dotek a podle provedení je to kvalitní látka, štítek vypadá podle jazyka jako nějaká švédština. Neumím si představit, odkud se to tu doma mohlo vzít a zajímalo by mě, jen ze zvědavosti, zda někdo nepozná detaily - výrobce, s čím a kdy se to nosilo, apod.

P.S.: Krásně mi padne. :-)

CADDY
    CADDY --- ---
    MARTIK: ja jen tricko a spodary...pokud vubec neco :)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    AHASVER: filippa K černobílý slip-ons (nevim, jak se to jmenuje česky, prostě takový ty vansky, akorát takovej suede nahoře) nebo bos
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    MARTIK: navy tepláky střižený jako slim fit kalhoty (včetně zipu atd.), bílý triko all saints, kašmírovej cardigan cos (tuhle zimu jsem ho fakt docenil, na druhou stranu je komplet zničenej)
    FINSON
    FINSON --- ---
    MARTIK, MARTIK: Nic pohodlnějšího než jeansy neznám. Jeansy + tričko v práci, jeansy + tričko doma (mám oddělené hromádky "do práce" / "na doma (v normálním režimu)" / "na špinavou práci".

... jo, už jsem se unbooknul a mizím odsud.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam