• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CORNHOLIO: V lidlu teď mají kalhoty a košile cca v kvalitě HM, kombinace len bavlna, za asi 250 kus. Když člověk překoná myšlenku nakupování oblečení v Lidlu tak docela dobrý :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    CORNHOLIO: zrovna dneska mi přišlo do mailu, že M&S má do 7. 6. 20% slevu na lněné, nechceš tam kouknout? maximálně si nevybereš
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Máte někdo tip na lehké prodyšné letní plátěné kalhoty, nebo něco podobného? Nechci kraťasy a rád bych chodil ven i ve vedrech... Nemusí být zrovna "strict gentleman approved", ale aspoň relativně vkusné:)
    (Ze zdravotních důvodů nemůžu moc vystavovat svoji kůži sluníčku, takže v těchhle vedrech chodím v tenkých košilích a kalhotech z HM, což není nic moc...)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MAGUMI: taky mám :) Strašný střih - krátký široký rukáv, ale hlavně pod krkem je to téměř rovný, strašně divně se v tom cítím. Mám ho na doma :)
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    MARTIK: M&S.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    KALIBAN: od nich mám bílé trika, pod košili jsou dobré, ale jinak na nic.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MARTIK: do HMka...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    T_Y_L: Potvrzuju. Mám cedrový napínáky, nejstarší Loaky mám asi pátým rokem a stále voní kůží. Napínák dávám vždy, jak přijdu domů.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    GEGE: Ještě se hodí pořídit nějaké dřevněné napínáky (shoe tree) a občas je do bot dát, vytahuje to z bot vlhkost a pomáhá držet tvar.
    GEGE
    GEGE --- ---
    AXTHEB: to asi taky zavedu :)
    LOPIN: zadny plast, ale ve spicce je nejaka textilni "podsivka".

skoro rok kazdodenniho noseni daly, myslim, ze hlavni kamen urazu budou ty ponozky, zvyseni teplot v posledni dobe a absence stridani s jinym parem bot. vsem diky za tipy!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MARTIK: většinou všechny firmy, co dodělávaj potisky na trička, tisknou na fruit of the loom, zkusil bych hledat je.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GEGE: Mimo přírodních ponožek ještě pomáhá chodit v těch botách obden, ať se mezitím vyvětrají
    SITH
    SITH --- ---
    COMODOR_FALKON: díky, skočím tam
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Neni to bavlna, ale je to mnohem prijemnejsi a pri vetsi velikosti to splni podminku, ze to neni "prilis na telo":

Muži - Bambutik
    http://www.bambutik.cz/...ediva/kategorie:tricka-dlouhy-rukav&tricka-kratky-rukav&tricka-pod-kosili/

Ta firma je můj výhradní dodavatel spodního prádla, ponožek na tančení a mám od nich i několik triček včetně polokošile...
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    MARTIK: osobní zkušenost nemám :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    VODOMERKA: díky. Mají tam celkem dost typů triček. Doporučíš mi nějaké? A nevíš, zda velikosti odpovídají standardu, nebo zda nějak vybočují?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Trochu off topic, ale třeba budete vědět:
    kam má muž zajít, když si chce koupit bavlněné triko bez potisku, bez nějaké vzorku, bez kapsičky? Něco, co padne, není oversize, ani příliš na tělo? Bílé, hnědé, šedé.
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    GEGE: a ty vagabondy maj nejakou plastovou podsivku vevnitr ne?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GEGE: Taky bych na pachatele viděl ponožky. Nejspíš půjde o nějakou nenasákavou syntetiku, kde se vesele množí bakterie, a jejich smrduté produkty se pak zasákávají do bot...

Za sebe bych doporučil ponožky z bambusu, buď Courlux nebo Afekt(Bambutik, Praha 5).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam