• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    AHASVER: to jo, ale s plnými zády, aby se dala nosit bez saka. Tyhle oblekové mají záda z jiného, lehčího materiálu a správně by se neměly nosit samotné.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    CORNHOLIO: hm! Tam chodím, ale nikde jsem si jich tam nevšimnul, tak to se poptám, jednu odtamtud mám, ale právě že bez zad. Díky za info.
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    já jsem teď pořídil vestu s plnými zády ve Van Graafovi v Praze, pár jich tam měli...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    COMODOR_FALKON: zajímavý. Když jsem byl cca před dvěma lety na koncertě, co měl Parov Stelar, tak se to tam těmi vestami hemžilo, někde to museli sehnat :)

ramena 45? :D :D Čína no :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SUN_VU_KUNG: Před časem jsem zkoušel sehnat, bez úspěchu.
    Něco jsem našel na Aliexpresu ale s šířkou ramen 45cm...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ahoj, dokázal byste někdo poradit, kde v ČR (tedy Praze, ideálně :)) sehnat oblekovou vestu, ale s plnými zády, aby se dala nosit samotná s košilí, bez saka? A druhá věc - kdyby tam měli i nějaké ne tak klasické kusy, ale i něco zajímavého (vzory, střih, detaily...)? Dík!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    lepsi? :)

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Velke sako, male kalhoty, spatna barva ponozek, rozeptnute boty... tak ja nevim, co je na tom dobre? Mozna kosile, ale s tim sakem tezko rict, muze mit i kratky rukav :).
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KOUDY: jen jestli to neni moc levicacky na nej... jinak proc ne, kdyby misto jeho silenejch nazoru vrhnul energii na karieru modela, vubec by mi to nevadilo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    za me to neni spatny..zvolil bych jiny kalhoty a barevny ponozky ale jinak me to nijak zvlast neurazi..na jeho vek je to dobrej outfit..kdyz si vezmu jak chodej bezne oblikani duchodci.
    JINX
    JINX --- ---
    MARTIK: budu tajne doufat ze je to fotosop. Jeste ze Klaus neudava modni trendy.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    všichni se máme co učit

AHASVER
    AHASVER --- ---
    AHASVER: a samozrejme je mysleno clovek na prepazce. ajtak na budejovicky, co specha do sklepa v cs a ma oblek/kravatu, je kravatak
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    UMIAKI: me to uprimne dost prekvapilo a zas se mi tim prokazalo, jak daleko jsou od sebe nejen deklarace a samotny chovani, ale i jak silene jsou lidi nekonzistentni - v postojich i v chovani
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    TUILE: To je Mumray, ne?
    Jsou to hezké věci, ale spíš kabelky s popruhy, je to z koženkovými detaily a nosné systémy jsou prostě jen popruhy.
    AHASVER: Zajímavý poznatek:-) Ještě, že nedělám v bance - v našem kanclu jsem permanentně overdressed i v košili a džínách :-)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    GHOSTSTALKER: mimochodem, zjištění o oblíkání bankovních úředníků bylo by-product našich dvou výzkumů pro dvě banky (odlišné výzkumy, odlišné zaměření, ale tohle díky charakteru výzkumů zapadlo náhodou dohromady) a šortky jsou pro většinovou společnost prakticky stoprocentně no-go. a u větších závazků (typicky termínované spoření, větší půjčky, hypotéky atp.) je pak preferovaná i kravata, a to dokonce i u lidí, kteří lidmi s kravatou v jiných kontextech opovrhují
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    TUILE: vida, ten jsem hledal, takhle nějak bych si to, co hledám, představoval, kdyby měl lepší popruhy a záda:)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOUDY: Ukazovat je na golfu nebo na plazi nestaci? :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GHOSTSTALKER: a co kdyz mam krasny a potetovany lejtka?..to by prece byla skoda je i v lete skrejvat pod latkou kalhot.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    UMIAKI: Rikam, jak to vnimam ja. A ano, bankovniho urednika v sortkach bych nevnimal pozitivne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam