• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GHOSTSTALKER: Tonak ne, taky mám od nich klobouk...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NAVARA: Tak tam zavolej a zeptej se jich. Kazde seriozni kloboucnictvi snad dela vedle prodeje i opravy a remodelace.

Jinak treba zde, ale je to v Londyne (prip. je treba poslat klobouk postou) https://www.lockhatters.co.uk/hat-care/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    UMIAKI: tam odsud klobouk mám, dávali k němu vizitku s adresou čištírny, ta už nefungje a na současných stránkách máš návod, jak ho "jemně oprašovat pštrosými pery" ale v žádném případě nečistit (ani chem)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    NAVARA: Tonak?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Kde si nechat vyčistit (pořádně, narovnat / vytvarovat, vyměnit potní pásku,…) pánský klobouk?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    COMODOR_FALKON, KALIBAN, AUDIAC: Zajdu a zkusím, díky.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Zrovna polo asi není podle mě kdovíjak nedostatkový zboží. Jednobarevný trička má skoro každá značka.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    NAVARA: Já měl několik Quiksilver a spokojenost. Žádný funky skejt design, prostě jednobarevný polo s malým vyšitým logem na prsou, často v barvě trika
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    SITH: Asi sportsdirect?
    A jestli golfové věci, tak decathlon?
    SITH
    SITH --- ---
    KALIBAN: teď vidím, že se prodávají skrz Urbanstore, které je na václaváku
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SITH: ja to vozil z usa a pak jsem byl na nejakym ua vyprodeji nekde v rudny kde jsem jich koupil dalsich pet, takze nevim, nicmene predpokladam, ze jestli je uz nekde nejakej primo UA (tusim na andelu je) tak by je tam mit mohli.
    SITH
    SITH --- ---
    KALIBAN: mají je někde v kamenných obchodech?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    NAVARA: under armour golfovy tricka... do prace nenosim uz roky nic jinyho a nemuzu si vynachvalit
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    NAVARA: Co třeba: https://www.bambutik.cz/muzi/tricka-kratky-rukav/112-polo/#!/
    Mám z téhle řady zatím vínové a sky blue, obojí super.
    První trička od nich odešly po asi 5 letech intenzivního nošení (spandexová složka)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Kam zajít pro kvalitní trička / polo? Nic dekadentního, musí to být použitelné jako causual v korporátu, stejně tak obchod pro anorektiky mi moc nepomůže (přes ramena mám více jak v pase :)
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    KURVADRAT
    KURVADRAT --- ---
    KALIBAN: Naprosta spokojenost
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KALIBAN: Mám něco od Lidlu, má to i větráček na odsávání vousů, co funguje překvapivě dobře a štelování po milimetrech.

Na zbytek tváře mám klasický dvourotorový Philips, co jsem dostal před 17 lety od táty.
    Ale podpaží holím jen klasickým holítkem, čímkoliv jiným to dost bolí...
    CADDY
    CADDY --- ---
    KALIBAN: konkretne tento: https://www.philips.cz/c-p/QG3330_15/multigroom-series-3000-zastrihovac-vousu-a-vlasu-5-v-1

Ale ono to bude vse podobne, ty nuance moc nesleduji, chce to porovnat a cist recenze, no...
    CADDY
    CADDY --- ---
    GHOSTSTALKER: tak to ja mam strojek uz asi pet let a zastrihavac dva roky a zadne problemy s baterii...ale asi by me to ani netrapilo, stejne se holim furt vedle zasuvky... spis me tam prekvapil ten opacny pomer, nez je treba u mobilu..na hodinu holeni deset hodin nabijeni...apson to tam nekde psali v navodu :)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    GHOSTSTALKER: Mam philips i jako strojek na vlasy, mozna uz vic nez dva roky a vydrzi plus stejne, vyhoda je i rychlo nabijeni. Nez se po ostrihani vysprchuju je nebitej. Totez ten na vousy. Predchozi strojek se nabijel nekolik hodin aby strihal 40 minut...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam