PLUMM: Jako úplně v pohodě, já jsem to psal až po tom, co jsi vysvětlil, o co jde, protože mi přišlo, že jsem tenhle účel z designu těch lodí nevyčetl, nenapadlo mě, že by se mohl ten spodek odpojit. Působí to kompaktně a tak to člověku hned nepřijde. Tak jsem si říkal, jak by se to dalo udělat, aby to pozorovateli došlo, že to jsou vlastně tahače a cargo je v tom břichu, které jde odpojit... a abys právě nemusel dokreslovat na tu přední nějaké viditelné západky, klepeta, jánevimcoještě :) tak tím, že jedné z těch lodí někde v pozadí ten kontejner oddělíš, tak si pozorovatel řekne: "Aha! Ono se to může oddělit". Vlastně by stačilo úplně vzít laso a odříznout ten kontejner, trochu ho šoupnout dolů, dokreslit mu horní stěnu a nějaký bordel okolo a je to :) Já vím, mě se to kecá :) Jinak pro kompozici bývá lepší, když jsou tam ty výrazné objekty v lichém počtu, ale neříkám, že je to nutnost. Na nějaké třetí úplně vzádlené, která nebude mít tolik vidět detail by se to mohlo demonstrovat... Ale to už řeším fakt jen drobnost, je to v pohodě jak to je.