• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    rozbalit záhlaví
    MARTHA43
    MARTHA43 --- ---
    FORREST: jojo, google nepreklada zrovna perfektne, ale jak pise MARYO pouzivam to taky jen na upresneni, pac to slovo znam, ale nejsem si uplne jista... navic do googlu se musi psat (jinak) "spisovne"... kdyz clovek napise "koupila jsem ti susenku" - prelozi to picovinu... kdyz napise "ja jsem koupila pro tebe susenku" - prelozi to spravne!! pouzivam na portugalstinu a funguje ;)
    FORREST
    FORREST --- ---
    MARTHA43: Kdyz si nejsem jistej, kouknu do vykladoveho slovniku. Google prekladac by podle mne napachal vic skody nez uzitku.
    MARTHA43
    MARTHA43 --- ---
    ALESH: dik za radu!
    ALESH
    ALESH --- ---
    MARTHA43: vygoogluj si to
    MARTHA43
    MARTHA43 --- ---
    ADAMFC: nechapu..?!
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MARTHA43: vymyti mozku googlem :))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FIONOR: presne. z cizich jazyku do anglictiny. do cestiny to preklada nesmysly
    MARTHA43
    MARTHA43 --- ---
    ELIS: v pohode ;)
    ELIS
    ELIS --- ---
    MARTHA43: Jo, tak v tom pripade bych klikla na "sem tam slovo", myslela jsem, ze jde vylozene o vyuzivani Google translatoru.
    MARTHA43
    MARTHA43 --- ---
    ELIS: no tak ok ;) vypisovat se mi to nechtelo (ani je neznam), ale takze proste s obcasnou napovedou taky..
    ELIS
    ELIS --- ---
    MARTHA43: Ne ze bych umela zas tak perfektne, ale vyuzivam jiny napovedy (Lingea Lexicon, pripadne Urbandictionary:)
    MARTHA43
    MARTHA43 --- ---

Pracujete na pozici, kde mluvite a pisete i jinak nez jen cesky, pouzivate Google prekladac?

120 hlasy od 120 respondentů

SYPH1
      SYPH1 --- ---
      KABUNGA: bych řekl že je to u nás díra na trhu, v belgii maj normálně koňskou restauraci a jak se radujou když vypuknou tyhle aféry, protože to knim přijde hodně lidí ochutnat
      KABUNGA
      KABUNGA --- ---
      CROMWELL: Máš tip na kvalitní dostih? Nejedl sem ho, páč mě to nenapadlo...ale když vo tom furt mluvíte, tak mám chuť na flákotu..dík za info
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---
      A k tomu návrh na anketu:
      Koňský maso bych nejedl/nejím protože:
      (pokud vám chutná jen něco z koňskýho masa, dejte že ho jíte)
      mi nechutná
      nedá se sehnat v požadovaný kvalitě / úpravě
      příčí se mi to, nejde o zvíře k "jídlu" (podobně jako kočky, psy atd)
      příčí se mi to z jiného důvodu (náboženství, špatný způsob zpracování, zvyk atd)
      obecně nejím maso
      jedl bych/jím ho
      blanka

7 hlasů veřejně

díky moc
      GREGI
      GREGI --- ---

Kdyby bylo bezne k dostani konske maso vysoke kvality za cenu nizzsi nez hovezi kupovali byste ho?

139 hlasy od 139 respondentů

INSEQUI
        INSEQUI --- ---
        MARTHA43: Asi by mi vadilo, kdyby uklízel někdo jinej. Mám rád osobní věci pod kontrolou.
        HANNA
        HANNA --- ---
        MARTHA43: + občas mi proti mé vůli uklízí rodiče, když přijdou na návštěvu
        MARTHA43
        MARTHA43 --- ---
        [SERVER ERROR]
        KLX
        KLX --- ---
        NENUPHAR: rozkaz! :)
        NENUPHAR
        NENUPHAR --- ---
        KLX: tak se podívej a nebo nehlasuj...
        Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam