ja jak kdy, ale vetsinou si s tim hlavu nelamu, bud tu chodim v botech nebo bosa, v ponozkach, ale taky casto luxuju / vytiram podlahu a to docela rada, proste se s tim pocita, jenze to bych vytirala stejne, podle zkusenosti bych stejne vytirala casto, protoze tu proste behaji dve kocky, dve deti, nosi se tu veci a pres den tu kolikrat jenom probehnu, navic mam francouzsky okno na verandu/zahradu, navstevu nenutim se zouvat, ale mam pocit, ze vetsine lidi je blby mi tu chodit v botech, takze se zujou sami, ja na tom netrvam, je mi to jedno (nekdy je lepsi aby si ty boty nechali, pokud jim napriklad smrdi nohy, stane se ze jo... a nai pantofle to nezachrani, nesnasim takove ty levne pantofle od vietnamcu..i u navstev se zouvam na boso nebo do ponozech, pantofle odmitam)... backory vubec nevlastnim a koberce v byte nemam, vsude je linoleum nebo dlaždičky, koberce nemusim a citim se tak pohodlne, delam si co chci, zadny pravidla, je to muj domov, muzu si to delat jak chci... a celkove, no proste ne, problem to neni, zatim si nikdo nestezoval a ani ja si nestezuju, je to muj zivotni styl