• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    PISKVOR: Promiň.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LUKAS87: Jak říká ten starý vtip: "Otevřu noviny - je tam Lenin. Otevřu televizi - je tam Lenin. Mám doma konzervu, a bojím se ji otevřít."
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    PISKVOR: Jakym fanklubem? Zmíněný pán se kdysi chlubil, jak si jede "Barney lifestyle", tak jsem si ho dovolil parafrázovat...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    LUKAS87: ne ;)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LUKAS87: Děte už s tim fanklubem doprdele...
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    ADAMFC: si jedes Koudy lajfstajl, co? :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MYSKAZBRISKA: Možná zajímavější by bylo rozdělení podle věku (plus taky možnost
    ADAMFC)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MYSKAZBRISKA: lidi dluží mně :)
    MYSKAZBRISKA
    MYSKAZBRISKA --- ---
    [SERVER ERROR]
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PISKVOR: Tam bude natisteno minimalni trvanlivost a ne spotrebujte do. V tom je trosku rozdil.

    Jidlo s proslou minimalni trvanlivosti klidne sezeru, po spotrebujte do jen maximalne den kdyz se to sensoricky nezda nedobry
    OSTROVAN
    OSTROVAN --- ---
    SOTD: co je to za blbost?
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    FIONOR:
    med se kazi ztraci chut a vuni, muze dojit i k jeho zkvaseni
    OSTROVAN
    OSTROVAN --- ---
    SOTD: například zkaženej jogurt je chuťově dost štiplavej a (normální) člověk z něj bude srát dva dny...
    OSTROVAN
    OSTROVAN --- ---
    SOTD: tim myslim, že se ten jogurt dá jíst.... správnej jogurt když se zkazí, tak se jíst nedá... co na tom nechápeš?
    OSTROVAN
    OSTROVAN --- ---
    SIMSA: mas pravdu, jsou jogurty, ktery klidne i po trech mesicich po zarucni dobe otevres a nejsou vubec zkazeny, tak to me pak prave zarazi, jak je to mozny, jedine ze tam je vic konzervantu nez skutecnyho vyzivnyho obsahu....
    SIMSA
    SIMSA --- ---
    PISKVOR: Samozrejme je nutne brat to s rezervou, kdyz otevru jogurt, kde je slozeni mliko a bakterie, poznam, jestli je skazeny, nebo ne. A podle toho s nim nakladam.
    OSTROVAN
    OSTROVAN --- ---
    PISKVOR: Statistika je to normální... reprezentatnivní vzorek v rámci nyxu...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    OSTROVAN: A teda kolik lidí by tu konzumovalo prošlý jogurty? Já od ankety vidím celkem jeden příspěvek, který něco takového tvrdí - právě proto jsem se proti anketě ohradil, že není "prošlá potravina" (jogurt, kde akutně hrozí zkažení) jako "prošlá potravina" (konzervované ovoce, kde rozkladné procesy probíhají značně pomaleji). Z jednoho datového bodu soudit na obecný stav, to je statistika jako řemen ;)
    OSTROVAN
    OSTROVAN --- ---
    Jako prošlej uherák bych si dal radši než prošlej jogurt...
    OSTROVAN
    OSTROVAN --- ---
    To je zajímavý kolik lidí by tu klidně konzumovalo prošlý jogurty a podobný výrobky... přitom u nich je to právě nejhorší... na výrobku co je z poloviny anorganickej to tak výrazný neni, ale zrovna kysaný mléčný výrobky, to je v podstatě kolonie několika druhů bakterií a některý z nich produkujou i toxický látky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam