a jo mate pravdu, když o tom tak přemýšlím, jsem vysazena na živou hudební produkci na normální hudební nástroje se vším všudy, se show a stříkajícím potem z hudebníků z různých koutů světa v špičkovém provedení a jsem ochotná za to vysolit i vyšší částku abych je viděla pěkně naživo, takže mě nějakou elektronickou nasimplovanou hudbou prostě neohromíte... a že by ty živý kapelky nebyli kvalitní, o tom není pochyb, jsem v tom dost vybíravá :)) jenom naživo je to prostě nepřenosné, takže házet sem záznam z koncertu nebudu... proste i kdyz treba elektronika, tak namichaná s živou hudbou a to se musí umět, na to žádnej mixer nepomůže a smíchat dvě skladby dohromady nepovažuju za umění rovnocenné živé muzice, i když to poslochám taky a vůči technu výhradu nemám, taky jsem jezdila, ale za kvalitní hudbu to nepovažuju ani klubovou scénu, ale jinak klukům, fandím, taneční hudbu beru, ale přijde mi to nesrovnatelný, neosobní
existujou masteři, který zahrajou psytrancovou hudbu na normalni hudební nastroje