• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PISKVOR: jo a proto rikam, ze takovy testik je picou ke zdi... proste to nejde a todle neni jako hokej, utocnik, obrance... krom par vetsich podskupin (napr. spankeri), tam je x mensich a pak ruzne pruniky a ve finale to byva dost casto individualni - klidne ale priznam, ze bych ten test poskladal uplne jinak a byl by uplne stejne na prd ;)
    potiz vidim v tom, ze takovejch materialu je nemalo a ac sem se bavil na x servrech (i v realu, ale tam je to trosku tabu), tak lidi prejimaji ruzne nazory a vytvari se ruzne predsudky, ci se bere nejaka blbost jako jedina spravna atd.
    napr. nemale procento holek ti rekne, ze pod slovem Cubka si predstavi Devku (a nemale mam na mysli treba tretina, co si cte ty sve Odstiny ci dela podobne testy)


    ADAMFC: nudle s makem, Tvrz je podle me uz mrtva (ta totiz fungovala asi lip a vic jeste pred boomem internetu a puvodni ucastnici zajezdu zestarli atp.), ta komunita se dost meni a vidim trosku rozdil v Pronajmu mucirny (to je paralela k Hodinovemu hotelu, proste to nemuzes delat doma) a s Trhem otrokyni ;) - beru to tak, ze sme se minuli nejak na zacatku
    krom toho nemusim ani guglit viz. [ BDSMklub aneb ateliér, akce v něm a vše o něm ]
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    po chvíli googlení

    nějaký destinace po světě http://www.greatmarketingtools.com/sites/BdsmTravel/destinations.html

    a lokální obdoba: http://www.slunecnitvrz.eu/
    cituji z titulky: hned na začátku je asi dobré říci, že nejsme žádní profesionálové a že ani nemáme S/M salón, jak se lze dočíst v některém bulváru. Dále se dozvíte, že sice pronajímáme mučírnu, pořádáme akce pro BDSM pozitivní, ale to je také vše tzv. "profesionální", co u nás najdete.

    Můžete rozjet debatu, co jestli je to "normální". Já říkám, že to normálně funguje

    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CHORCHE: No, pokud máš nezbytně potřebu to procentuální vyjádření ještě zúžit na binární "ano ano, ne ne"...whatever. Mně připadá logičtější ten popis "na 39% ano, na 61% ne."
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    CHORCHE: jakej je rozdíl mezi tim, že pronajímáš pokoje, kam choděj lidi šmelcovat na postel a tim, že máš v těch pokojích různý nástroje, sklepení a podobný věci? K tomu se tam jednou za čas dělá akce, která je normálně veřejně přístupná a platí se na ni nějaký zápisný.

    Nevim, čim se popíram. V ČR sem nic takovýho nehledal, třeba to normální je.

    A možná by sis měl nějak líp zjistit, co je prostituce. Že někoho baví, že je za něj zaplaceno, nemá s prostitucí nic společnýho.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PISKVOR: tak vanilku defaultne chapu jako bdsm negativ a je to cca 85% populace (ano, pozery do toho nepocitam, precist si 5O odstinu spiny z tebe bdsm pozitiva neudela)


    ADAMFC: popiras sam sebe, resp prispevek pod tim, je to normalni, akorat to v cr neni, heh? :) vis, co, to je jako rict o necem v africe, ci v arab emiratech, nebo japonsku, ze je to normalni...

    jinak bordel to defakto je, nekoho to uzivi (i kdyz ne cubku, ale bordelmamu), rozdil je to fakt malej viz. FIONOR, ta kurva to nemusi delat profi a bude zamerena vic nez jen na nejake soustani ci koureni - ale na rozdil od prostitutky ji jeste rajcuje, ze za ni nekdo zaplati, jak za kus masa v reznictvi
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    ALESH: tak to už je asi na fantazii každého soudruha :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    ADAMFC: me ani tak nejde o to co vyplnit do ankety, jako o to to pochopit:)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    FIONOR jak řikam - ty lidi to berou komunitně. Platí se za využívání prostor... Asi jako když si jdeš zahrát s kámošema fotbal :) Já vim o jednom zařízení a znal jsem majitele. Prostě to byl pár, který tyhle věci dávaj. A měli problém s prostorama, nákladama a tak. Tou dobou se rozjel internet a začli tvořit komunitu. A jak to tak v Americe bejvá, začali si pronájmem přivydělávat a zjistili, že je to i uživí..

    ALESH: tak tam prostě dej NE :) a jinak mi teda ta anketa taky přijde krapet zvláštní. Jen tohle zrovna moc ne..

    PISKVOR: jasný. A počítam, že za to může společnost, protože tohle nikdy dřív nebylo.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FIONOR: *Komunitní projekt*, to je teď takové oblíbené slovo ;)
    ALESH
    ALESH --- ---
    ADAMFC: ja si za tou skalou prave nedokazu nic predsavit. Jakoze bude chctit at si potru bradavky medem a zatancuju kozacka? Nemyslim to spatne, jen se to do toho nedoakazu vcitit, kdyz tam neni uvedeno nic konkretniho...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    CHORCHE: znova ti řikam, že to normálně funguje a nemluvim tu o nějakym privátu na Chodově. Nevim, jak tady v ČR ovšem. Možná by se to dalo rozjet :)

    LOPIK: Ne, je to poměrně komunitní záležitost ;) Samozřejmě je to byznys (provoz baráku, vlastní účast na aktivitach...), ale neni to bordel, kam přijdeš zaplatíš si kurvu, utřeš se do kapesniku a jdeš
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CHORCHE: Tak jako je to zaklikávací test na internetu, který ti vysype *něco*; jak moc je to vypovídající? (A co to vlastně _znamená_, "Vanilka X%"). Mně se zdá, že těch pět procentních skóre dá dohromady 100%, asi to bude nějak souviset.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PISKVOR: me ten test nakonec mirne vytocil :D

    Vyhodnocení po částech
    Dominantní část: 77 % ze 100%
    Submisivní část: 4 % ze 100%
    Sadistická část: 46 % ze 100%
    Masochistická část: 0 % ze 100%

    Dominantní část: 19.25 %
    Submisivní část: 1 %
    Sadistická část: 11.5 %
    Masochistická část: 0 %
    Vanilka: 68.25 % *

    Vyhodnocení poměrem
    Dominant 61 % Submisiv 3 % Sadista 36 % Masochista 0 %

    * tak presne kuli tomuhle si dovolim oznacit celej ten test za picou ke zdi (nejde o moje ego), ale ve 2 castech sou 4 standartni smery z BDSM (primo i z tehle zkratky) a v prostredim se objevi Vanilka a prejede % vse ostatni jak tank? :D wtf


    ADAMFC: normalne? :D aspon to zacina byt vtipne, ze byt to bylo normal, to nevim... hlavne si to neplet s tema uzasnejma money whore dominama, kerejm zaplatis a ony ti vykourej atd
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    87HIGHFLYER: byl málo kontroverzní :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ADAMFC: Neříká se těm barákům bordel?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    no...a beneš utřel
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    ALESH: Když se bavíš o BDSM, tak se jí prostě podřizuješ a je na ní, co s tebou udělá. Máš tam škálu, jak moc bys jí nechal. Představ si za tou škálou, co se všechno dá dělat a pak si zvol, jak daleko bys zašel. Mně to přijde docela smysluplný :)

    CHORCHE: ty asi nevíš, že takovýhle věci normálně frčej - přijdeš do baráku, kterej je dedikovanej těmhle aktivitam. Tam běží aukce o ženský, který jsou na druhý straně spektra (chtěj bejt otrokyně). Ty si vydražíš otrokyni a odejdeš s ní. V rámci baráku jsou připravený různý "atrakce", kde si s ní můžeš dělat, co chceš.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CHORCHE: Mezi "líbilo by se mi X," "hraju si na X" a "dělám X" bývají v lidském chování jemné, téměř nepostřehnutelné rozdíly. V tomto kontextu by tam ta "volba Prapepička" opravdu být mohla, ale připadá mi to jako zbytečně specifická otázka.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ALESH: ne, to uz si rovnou otrok, pokud ji obcas nedas aspon facku... :D

    ja si nejsem jistej, jestli sem tenhle delal driv nebo ne, ale treba kdyz sem tam nekde odklik, ze se mi libi partnerku vzrusit, tak sem sub - tam proste x otazek nedava moc smysl... a celkove je to nejak primocare nalinkovane jen k muceni (chapu, ze bolest je v tomhle pripade mainstream)

    Líbilo by se mi na trhu koupit otrokyni. --- todle je ale nejvetsi pecka :D me uz tam chybi jen volba Prapepicka, tzn odchytit nic netusici cupku v tramvaji a dotahnout si ji domu bez ohledu na jeji nazor ci nedej boze prava :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    POZITRON: takze kdyz me proste jen bavi delat partnerce dobre, tak jsem 100% vanilka?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam