PISKVOR: jo a proto rikam, ze takovy testik je picou ke zdi... proste to nejde a todle neni jako hokej, utocnik, obrance... krom par vetsich podskupin (napr. spankeri), tam je x mensich a pak ruzne pruniky a ve finale to byva dost casto individualni - klidne ale priznam, ze bych ten test poskladal uplne jinak a byl by uplne stejne na prd ;)
potiz vidim v tom, ze takovejch materialu je nemalo a ac sem se bavil na x servrech (i v realu, ale tam je to trosku tabu), tak lidi prejimaji ruzne nazory a vytvari se ruzne predsudky, ci se bere nejaka blbost jako jedina spravna atd.
napr. nemale procento holek ti rekne, ze pod slovem Cubka si predstavi Devku (a nemale mam na mysli treba tretina, co si cte ty sve Odstiny ci dela podobne testy)
ADAMFC: nudle s makem, Tvrz je podle me uz mrtva (ta totiz fungovala asi lip a vic jeste pred boomem internetu a puvodni ucastnici zajezdu zestarli atp.), ta komunita se dost meni a vidim trosku rozdil v Pronajmu mucirny (to je paralela k Hodinovemu hotelu, proste to nemuzes delat doma) a s Trhem otrokyni ;) - beru to tak, ze sme se minuli nejak na zacatku
krom toho nemusim ani guglit viz.
[ BDSMklub aneb ateliér, akce v něm a vše o něm ]