• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    JACOB: zalezi na tom, jak by na me pusobili, nedokazu to takhle uplne zaskatulkovat... jak kdy...
    JACOB
    JACOB --- ---
    Muzete mi nekdo hodit anketu? Pokud nekoho napadnou rozsirujici moznosti, klidne pridejte

Kdyz jsem na dovolene v cizine (at uz jezdite do zahranici kamkoliv) a uslysim u nekoho cestinu, budu pravdepodobne (vyber moznost tobe nejblizsi):
    - prihlasim se ke svym krajanum a zacnu s nimi komunikovat
    - komunikovat s nimi asi hned nezacnu, ale jejich pritomnost me potesi
    - komunikovat s nimi asi hned nezacnu, ale jejich pritomnost me nepotesi
    - budu delat, ze nejsem Cech
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    AIM_FREEMAN: Klidně i kolegy.
    A i bych loupnul ty Araby.

Nejlepší je, že se někdo pohoršuje nad českým buranstvim na Kabátech a hned v druhý části souvětí vyplodí takovou chujovinu
    GREGI
    GREGI --- ---

Na kolika hudebnich festivalech jste letost byli?

141 hlasy od 141 respondentů

AIM_FREEMAN
      AIM_FREEMAN --- ---
      s Rusákama souhlas
      to by byla docela zajímavá anketa . zkušenost s ruskými turisty-zákazníky.
      LODBROG
      LODBROG --- ---
      Nicméně.. pořád raději tohle české buranství než Rusáky a Araby...
      LODBROG
      LODBROG --- ---
      TOMMY69: Když se jelo domů, byli odlišitelní ještě snadněji - všichni totálně zablácené boty.
      Ale fakt jak z pole... :)
      A ty hlášky v těch narvaných tramvajích.... dloho jsme nedostal takovou dávku buranského humoru.
      Tam se sjela snad celá ČR, ze všech koutů.
      TOMMY69
      TOMMY69 --- ---
      GREGI: my bydlime kousek od Vypichu a zrovna jsem odpoledne jel domu, kdyz se tam zacali lidi slejzat.. nechci skatulkovat, ale byli proste takovi....snadno odlisitelni, ze jdou na Kabaty :))
      GREGI
      GREGI --- ---
      LODBROG: jsem jednou kdysi davno prosel kdyz sem byl na otviraku... a dost me pobavilo slozeni publika
      LODBROG
      LODBROG --- ---

Na koncert Kabatu

141 hlasy od 141 respondentů

LODBROG
        LODBROG --- ---
        VEX: Přesně tak - copak nerozumíš zadání..? :PPPP
        Fakt to není napsáno jasně? :P

P.S.: A fanoušek nejsi kdy nevyjmenuješ celou dynastii Targaryenů a letopočty vládnutí + počet draků které měl který z nich.
        T nejsi fanouše ani když si myslíš že jsi ;)
        VEX
        VEX --- ---
        POZITRON: Nechci se dohadovat, chtěl jsem to ujasnit aby anketa měla pro tebe vypovídající hodnotu (pokud budou hlasovat i nefanoušci jako 0, tak se tím výsledek dost ovlivní).
        POZITRON
        POZITRON --- ---
        VEX: pokud ten serial neznas, tak dej jinak. pokud se chces dohadovat o tom, co znamena slovo fanousek a co uz ne, tak na tohle zrovna nemam naladu, sorry...
        VEX
        VEX --- ---
        POZITRON: Takže když nejsem fanoušek, nemám vyplňovat?
        POZITRON
        POZITRON --- ---

neco pro fanousky game of thrones: kolik postav na obrazku dokazete s jistotou identifikovat?

90 hlasy od 90 respondentů

TOMMY69
          TOMMY69 --- ---
          udelejte mi nekdo prosim anketu :))

Jdu na koncert Kabatu:

Ano
          Ne
          Boze..ne!
          BURKHAR
          BURKHAR --- ---
          MUCKER: Prosil bych o rozšíření (návrhy vítány) o kategorie rok narození po pěti letech. Od 1975 po 1995.
          BEDRICH_
          BEDRICH_ --- ---
          GREGI: jsem milovala tak do roku 2003, pak se to zmenilo v proste mam rada a po smrti Jobse je mi ukradena
          GREGI
          GREGI --- ---

Apple (firma)

140 hlasy od 140 respondentů

SALAMAN
            SALAMAN --- ---
            MUCKER: Ano, spíš k nejednoznačnějšímu.
            HARDCABB
            HARDCABB --- ---
            [x] vnimam neutralne
            MUCKER
            MUCKER --- ---

Změnili jste v průběhu života názor na Václava Havla?

130 hlasy od 130 respondentů

87HIGHFLYER
              87HIGHFLYER --- ---
              návrh:
              Změnili jste v průběhu života názor na Václava Havla?

Ano, výrazně k lepšímu
              Ano, spíš k lepšímu
              Ano, spíš k horšímu
              Ano, výrazně k horšímu
              Nezměnil, vnímám ho spíše pozitivně
              Nezměnil, vnímám ho výrazně pozitivně
              Nezměnil, vnímám ho spíše negativně
              Nezměnil, vnímám ho výrazně negativně

1 hlas veřejně
              Dík
              ALDEMIK
              ALDEMIK --- ---
              PISKVOR: No, ono je to u nás komplikované velmi nepravidelným příjmem partnera, takže jinak bych vůbec nedokázala odpovědět.
              PISKVOR
              PISKVOR --- ---
              ALDEMIK: "Svou část"? Tak dobře, v tom případě teda jako rodina taky napůl trpíme chudobou. (Sice já přináším do rozpočtu příjem, ale to je fuk, neboť) žena je i s rodičákem těžce v mínusu, vzburcujte prezidenta! ;o) To je už jako v tom fóru, jak jdou tři statistici lovit kachny.
              87HIGHFLYER
              87HIGHFLYER --- ---
              ještě bych dal anektu kolik by mi zbylo kdybych se nechoval jak kokot:)
              ALDEMIK
              ALDEMIK --- ---
              No, já jsem třeba na rodičáku a i když si přivydělávám, tak pokud počítám svou část nákladů a výdajů, vychází mi něco pod nulou :-)
              PISKVOR
              PISKVOR --- ---
              87HIGHFLYER: Tak to už je víceméně hnidopišení - někdo "musí" spořit, někdo "nemusí" platit nájem ;)
              87HIGHFLYER
              87HIGHFLYER --- ---
              PISKVOR: aha, to si nerozumíme - dávat peníze stranou považuju za "složenku". Prostě první zaplatim věci, který každej měsíc zaplatit "musim"
              KLX
              KLX --- ---
              PISKVOR: no jasně..někdy taky můj případ (složenky až na druhým místě, místo naopak). Samozřejmě záleží na tom, koho se ptali a hlavně kde se ptali atd. Ani si nemyslim, že jsou nějaký ankety nějakým vyloženým obrazem společnosti a že jsou na tom lidi přesně tak, jen mě překvapilo tak vysoký číslo..ale opět..to záleží na okolnostech..o tu anketu ani moc nejde..spíš jsem se tak zamyslel, že si to prostě nedovedu představit, mít po zaplacení všeho nutného na zbytek třeba 1000. ať už rozhazuju za kraviny jak chci, nebo nechci..
              Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam