• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SKYRAY: no vsak presne tak to bylo mysleno, viz "Ve smyslu celá/celý nahá/nahý ve sprše/ve vaně, ne nějaké lokální záležitosti."
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    DADEL: Jsem zenska, hodnotim zensky, zadnou zapeklitost v tom nehledej. 3 dny nemyta frnda je asi stejne tak spatna jako plesnivy brambory. Ale treba si ji holky kazdej vecer aspon premachnou v umyvadle.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    POZITRON: Konečně chápu ten věčný smrad v MHD.
    DADEL
    DADEL --- ---
    SKYRAY: a pohlaví s tím má dělat co přesně?
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Zenska, ktera se sprchuje 1x za dva, nedej boze tri dny? No fuj.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    [SERVER ERROR]
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    POZITRON: Jedno fajny křešílko a pak dvě židličky, no neber to.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    POZITRON: my jsme nasli u kontejneru oostaveny zidle tonetky v dobrym stavu, taky italskou designovou vanicku bez poskozeni, kabelku pravou louis vuitton.... takze normalne bych nic nebrala, ale tyhle veci jo;-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Kdysi jsme s kamarádem našli v popelnici funkční EKG přístroj. Vypadal nějak takto:

    GREGI
    GREGI --- ---
    POZITRON: jednou hromadu lega vysypaneho pred kontakem. radost jak maly dite
    GAF
    GAF --- ---
    POZITRON: našel jsem tam dvě plyšový kočky v uplně dobrym stavu, akorát jim nefungovaly mňoukátka. Tak jsem je zachránil, doma je vymáchal v roztoku sava, dal jim jména a byli pak spolu nerozluční kamarádi dobrý tři roky.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    treba nizozemi jsem nasel u popelnic sedet vez sony i s reprakama. dodnes funguje, jen jedena kazeta zlobi, asi byla moc outdated pro posh dutchlordy. nebo pravidelne bicykly jejichz jedina vada byla pichla pneumatika, radsi to hodili do skarpy a koupili si novy. vzal vymenil dusi/pneu a cau.

    much dirt, veri unclean, so hobo. eat crap hypocrites
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    POZITRON: Jednou jsem byl ve sběrně se starým papírem a místo peněz, které bych obdržel za balík starých novin, který jsem tam přinesl, jsem vyhrabal celý ročník motoristického časopisu, který jsem si vzal.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    POZITRON: Já jsem teda takhle jednou ulovila přepravku, která stála vedle kontejneru na plast. Takovou tu, ve které se rozváží pečivo po různých pobočkách pekařství - zrovna jsem se chystala na stěhování, tak bodla.
    Kamarádi zase židli.
    A je fakt, že když jsme se zase nějakého nábytku zbavovali (komplet se vystěhovával byt), tak jsme ho záměrně položili vedle kontejnerů, ale necpali dovnitř... a během dvou hodin byl pryč.
    V Číně a Tibetu jsme tohle dělali i s oblečením. Jeli jsme tam s tím, že až budeme z chladného Tibetu sjíždět do Číny, tak budeme odkládat vršky úplně a už je zpět nepovezeme, abychom měli místo v zavazadlech na to, co si budeme chtět dovézt (pro nás to byly staré otahané a bezcenné věci). Tak jsme je pokaždé někde odložili složené s tím, že tam se jich pravděpodobně ještě někdo ujme a klidně je bude nosit.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MORGAIN: nebo nabytek. rodice maj doma i na chalupe od popelnic/kontaku par krasnejch kousku a ostatne u nas doma by se taky neco naslo. :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    POZITRON: jednou se u popelnic valel obraz Marilyn Monroe, no kdo by si ho nevzal...., dobry platno...., stejnak i kdyby se pocital "bily tyden", tak to bylo pouze jednou, jinak nemam rada lidi, co po nocich tridej odpad
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    POZITRON: Tak třeba zrovna knihy jsou specifické - my jsme s rodinou taky třídili knihovnu a teď nevíme, co s tím. Knihovny to mnohdy moc nechtějí, protože toho mají dost a taky to nemají kam dávat a vyhodit knihu, z toho bolí srdce... asi by to chtělo nějaké blešáky....
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MORGAIN: prekvapilo me, kolik lidi z myho okoli, kteri zaroven nezijou v zadnym nedostatku, casto dokonce naopak, prolejzaj treba kontejnery na papir a lovej knizky :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FRONEMA: jj mám to tak stejně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam